Καλοντυμένες και κακοντυμένες στα γενέθλια μαγαζιού στην Γλυφάδα

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Julie Saropoulos
Fashion Editor
NDP
NDP

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, βρέθηκε στα γενέθλια του μαγαζιού Blends στη Γλυφάδα, χθες 26/10/2022. Εκεί παρευρέθηκαν πάρα πολλές κυρίες της ελληνικής showbiz... κάποιες ήταν καλοντυμένες, άλλες όχι και τόσο. Πάμε να τις δούμε.

Τι φόρεσαν

Θα ξεκινήσουμε με την εκρηκτική τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη, η οποία επέλεξε να ακολουθήσει την τάση "Μotomami" (δες την εδώ). Το look της αποτελείται από κομμάτια τα οποία έχουν αθλητικό στιλ. Πιο συγκεκριμένα επέλεξε ένα κολλητό top, δερμάτινη, mini φούστα, κόκκινα γάντια, και ιδιαίτερα ankle boots με κορδόνια. Θα κρατούσα τα γάντια και τα παπούτσια, όμως θα άλλαζα τη φούστα με ένα δερμάτινο cargo παντελόνι.

Κατερίνα Στικούδη-Τάκης Τσακίρης

Συνεχίζουμε με την Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία δε μου άρεσε καθώς φόρεσε ένα μαύρο, mini φόρεμα με δαντέλα και μαύρα πέδιλα. Θα μπορούσε να κάνει κάποιο ιδιαίτερο styling.

Νάνσυ Παραδεισανού

Η Θεοδώρα Ρασέλ, έκανε ένα leather on leather look. Μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα του δερμάτινου, όμως θα ήταν πιο μοντέρνα εάν τα κομμάτια ήταν πιο φαρδιά και επέλεγε ψηλές δερμάτινες μπότες, αντί για πέδιλα.

 Θεοδώρα Ρασέλ

Η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου εμφανίστηκε με ένα τέλειο, mini φόρεμα, με λεοπάρ animal print. Οι επιλογή των κόκκινων γοβών δε με τρέλανε όμως, θα προτιμούσα κάτι άλλο.

 Ειρήνη Παπαδοπούλου

Η Έλενα Γαλύφα, είναι μία από τις πιο στιλάτες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης... και όχι άδικα. Εμφανίστηκε με μία αστραφτερή ζακέτα, δερμάτινο παντελόνι και μπότες. Παίρνει 10 στα 10!

Τάκης Τσακίρης-Έλενα Γαλύφα

Συνεχίζουμε με την Μάγδα Τσέγκου, η οποία ποζάρει με τον σύζυγο της, Πέτρο Κελέσης. Μου άρεσε πολύ με το mini μακρυμάνικο φόρεμα, με βολάν και τα κομψά, αστραφτερά mules της.

Μάγδα Τσέγκου-Πέτρος Κελέσης

Η Ματίνα Ζάρα, δυστυχώς δε είχε μία καλή, στιλιστικά μέρα χθες. Όλα τα κομμάτια που φόρεσε είναι πολύ basic και out of fashion.

Bo-Ματίνα Ζάρα

Tέλος, έχουμε την Ντόρα Μακρυγιάννη. Μου άρεσε με το μαύρο catsuit, αλλά μου τα χάλασε με το κόκκινο μπλέιζερ.

Ντόρα Μακρυγιάννη