Καλοντυμένες και κακοντυμένες στη συναυλία του 50 Cent, στο ΟΑΚΑ

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Julie Saropoulos
Fashion Editor
NDP
NDP

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, βρέθηκε στην πολυσυζητημένη συναυλία του 50 Cent και του Κωνσταντίνου Αργυρού, στο ΟΑΚΑ, χθες 30/10/2022. Εκεί παρευρέθηκαν πάρα πολλές κυρίες της ελληνικής showbiz... κάποιες ήταν καλοντυμένες, άλλες όχι και τόσο. Πάμε να τις δούμε.

Τι φόρεσαν στη συναυλία

Η αγαπημένη Σάσα Σταμάτη, συνήθως επιλέγει φορέματα από την αγαπημένη της σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη (δες την εδώ σε προηγούμενη της εμφάνιση). Αυτή τη φορά όμως επέλεξε ένα ροζ φούτερ, το οποίο συνδύασε με ροζ καπέλο, τσάντα με στρας και μεταλλιζέ ψηλές μπότες.

Σάσα Σταμάτη

Η Κέλλυ Κελεκίδου επέλεξε μία λεοπάρ γούνα και μαύρο cargo παντελόνι. Πολύ χειμωνιάτικη εμφάνιση... δεν μου άρεσε... τα μαλλιά της ωστόσο είναι υπέροχα σε πλεξουδάκια.

Από την άλλη η Ιωάννα Τούνη, στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της έκανε μία απλή αλλά ταυτόχρονα ωραία εμφάνιση, επιλέγοντας ένα τζιν, με μαύρο crop top και μαύρο μπλέιζερ όπως θα δεις παρακάτω. Θα άλλαζα σίγουρα την τσάντα της τσάντα της. (Δες εδώ και τα πέδιλα αξίας 1.050 € και το κολλητό φόρεμα της, στη γιορτή του Αλεξάνδρου, πριν λίγες μέρες).

Γιώργος Τσαλίκης-Κέλλυ Κελεκίδου-Δημήτρης Αλεξάνδρου-Ιωάννα Τούνη

Η Κατερίνα Λιόλιου είχε μία από τις αγαπημένες μου εμφανίσεις, καθώς φόρεσε ένα λευκό μπλέιζερ, από μέσα ένα λευκό crop top, δερμάτινο παντελόνι και λευκά με πράσινα sneakers. Κράτησε μία μπλε τσάντα, η οποία δεν ταιριάζει καθόλου... όμως η υπόλοιπη εικόνα είναι πολύ ωραία και κάνω πως δεν την βλέπω (χαχα). Το μαλλιά και το μακιγιάζ ήταν άψογα.

Κατερίνα Λιόλιου

Η τραγουδίστρια Ανδρομάχη Δημητροπούλου, ντύθηκε παρόμοια με την Σάσα Σταμάτη, καθώς και αυτή φόρεσε ένα λιλά φούτερ και ψηλές μαύρες μπότες. Μέτρια εμφάνιση!

 Ανδρομάχη Δημητροπούλου

Η σύντροφος του FY, Αλέξία, επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο μπλέιζερ, ως φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ψηλές μαύρες μπότες, διχτυωτό καλσόν, πορτοκαλί Balenciaga τσάντα και Dior bucket hat. Ενώ τα κομμάτια μεμονωμένα μου αρέσουν, ο συνδυασμός τους δεν με τρελαίνει. Με κάποιες μικρές αλλαγές θα απογείωνε την εμφάνιση της.

FY με την σύντροφό του, Αλεξία

Η Μαριάννα Κάραμου άρεσε, πάρα πολύ. Είχε παρόμοια εμφάνιση με την Σάσα Σταμάτη και την Ανδρομάχη Δημητροπούλου, που είδαμε προηγουμένως. Αυτή όμως το τερμάτισε! Επέλεξε jacket από τον οίκο Balenciaga, τσάντα Off-White και μαύρες ψηλές μπότες. Το μακιγιάζ... άψογο!

Μαριάννα Κάρα

Τέλος, η τραγουδίστρια Antigoni Buxton, έβαλε ένα πολύ καλοκαιρινό co-prd set, το οποίο απαρτίζεται από φούστα και μπουστάκι. Το συνδύασε με μαύρες μπότες, μαύρη τσάντα και μαύρο δερμάτινο. Δε μου άρεσε!

Antigoni Buxton