Δύο εντυπωσιακές (και τρομακτικές) εμφανίσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή, για το Halloween

Εσύ πως θα μεταμφιεζόσουν;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Instagram - @sophiahadjipanteli
Instagram - @sophiahadjipanteli

Το Halloween, στις 31/10/2022 έλαβε τέλος. Για όσους δεν το ξέρουν η γιορτή αυτή τηρείται σε πολλές χώρες την παραμονή της Ημέρας των Αγίων Πάντων, που είναι η 1η Νοεμβρίου. Η Ημέρα των Πάντων γενικότερα τιμά τους αγίους, αλλά και τους νεκρούς προγόνους των ανθρώπων. Για το λόγο αυτό ο κόσμος μεταμφιέζεται σε κάτι «τρομακτικό» και επισκέπτονται σπίτια μαζεύοντας πολλά γλυκά, γνωστό ως «trick or treat» ή «φάρσα ή κέρασμα».

Η Σοφία Χατζηπαντελή, δε θα μπορούσε να μη τιμήσει αυτή την γιορτή με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της. Πάμε να δούμε τις φωτογραφίες που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Trick or treat?

Στην παρακάτω φωτογραφία θα την δεις μεταμφιεσμένη, με ένα πολύ ιδιαίτερο και έντoνο μακιγιάζ. Όσον αφορά το ντύσιμο της, επέλεξε ένα ημιδιάφανο crop top και μαύρο μπλέιζερ.

Σοφία Χατζηπαντελή
Instagram - @sophiahadjipanteli

Η δεύτερη εμφάνιση της ήταν συγκλονιστική, καθώς φόρεσε, μία φούστα στο χρώμα της μέντας, από τούλι και μαύρη μπλούζα. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε "Halloween is every day when you’re this spooky".

Η Σοφία ωστόσο δεν είναι η μόνο που τίμησε το Halloween. Δες εδώ και τις εμφανίσεις της Τούνη, της Αλεξανδράκη, της Τάμτα, αλλά και των Kardashians.

Σοφία Χατζηπαντελή
Instagram - @sophiahadjipanteli