Margot Robbie: Ποια είναι η όμορφη ηθοποιός; Το αξιοζήλευτο στιλ της και τα κομμάτια που χρειάζεται κάθε γυναίκα

Και τα μυστικά ομορφιάς της

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Instagram - @margotrobbieofficial
Instagram - @margotrobbieofficial

Στον πλανήτη γη άνοιξε για πρώτη φορά τα υπέροχα µάτια της το 1990 στην Αυστραλία, αρχίζοντας την καριέρα της στον χώρο της µόδας ως µοντέλο, εξαιτίας (φυσικά) της οµορφιάς της. Στην πορεία µετακόµισε στην Καλιφόρνια όπου ασχολήθηκε µε την υποκριτική και η µία επιτυχία έφερε την άλλη. Σπουδαίες συνεργασίες µε διάσηµους ηθοποιούς και σκηνοθέτες, πολλές υποψηφιότητες και πρωταγωνιστικοί ρόλοι έφεραν τη Margot στις πρώτες θέσεις της λίστας µε τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς της.

Πλέον απολαµβάνει τους καρπούς των κόπων της και αναµένει (κι εµείς µαζί της) να βγει στη µεγάλη οθόνη η ταινία «Barbie», όπου θα έχει τον οµώνυµο ρόλο στο πλευρό του αγαπηµένου της Ken, που θα υποδυθεί ο Ryan Gosling. Άλλωστε, η ίδια είναι µια ζωντανή... κούκλα!

Shopping Therapy

Από τις αγαπηµένες της συνήθειες, να βγαίνει για ψώνια στα µαγαζιά και να περνά πολλές ώρες στις βιτρίνες και στο... δοκιµαστήριο. Θα τη δεις σε επώνυµες µπουτίκ στην Καλιφόρνια αλλά και σε υπαίθριες αγορές να ψάχνει για µικρούς in fashion θησαυρούς!

Margot Robbie

Diving into blue

Με τη γυµναστική δεν έχει και την καλύτερη σχέση, αγαπάει, όµως, πολύ τα σπορ. Οι καταδύσεις είναι η αδυναµία της, οπότε φροντίζει τουλάχιστον τρεις φορές την εβδοµάδα να δίνει το «παρών» στην πισίνα, απολαµβάνοντας βουτιές και κολύµπι.

Margot Robbie

Travel to Australia

Τόπος καταγωγής της και αγαπηµένος της προορισµός η Αυστραλία, αφού εκεί έχει συγγενείς αλλά και αγαπηµένους φίλους. Μάλιστα, κάθε χρόνο κάνει µια στάση στο πατρικό της και µαζί µε την παρέα της επισκέπτονται τον ζωολογικό κήπο µε τις καµήλες για τις απαραίτητες... selfies!

Margot Robbie

Pearl's story

Το αγαπηµένο της αξεσουάρ και κόσµηµα-φετίχ για την ίδια, οι πέρλες έχουν µια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά και στο... στυλ της. Μάλιστα, της αρέσει να τις φοράει πολλές µαζί σε εντυπωσιακά κολιέ και βραχιόλια.

Margot Robbie

Like a Barbie

Είναι όµορφη, γλυκιά και εντυπωσιακή, οπότε ποια θα µπορούσε να υποδυθεί καλύτερα τον οµώνυµο ρόλο στην πολυαναµενόµενη ταινία «Barbie»; Φουλ στο ροζ και µε πολλές δόσεις τσαχπινιάς, η Margot ετοιµάζεται να παρουσιάσει µια άλλη πτυχή του υποκριτικού της ταλέντου!

Margot Robbie

Beauty

Η πανέµορφη χολιγουντιανή σταρ κλέβει τις εντυπώσεις κάθε φορά που εµφανίζεται στο κόκκινο χαλί, επιλέγοντας glam beauty looks ή λαµπερά µακιγιάζ σε φυσικές-γήινες αποχρώσεις. Με τι τα συνδυάζει; Με wavy hair-looks ή υπέρκοµψα σινιόν που αναδεικνύουν τέλεια τη θηλυκότητά της!

Do it like Margot

Το στυλ της αξεπέραστο, όπου κι αν δώσει το «παρών». Μάλιστα, η ειδικότητά της είναι οι µεταµορφώσεις, αφού αρέσκεται να παίζει ρόλους και στην πραγµατική της ζωή. Στις επίσηµες εξόδους της προτιµά εντυπωσιακά φορέµατα αλλά και ανδρόγυνα looks, µε λαµπερά κοστούµια, ενώ στην καθηµερινότητά της θα τη δεις µε σορτσάκια, loose πουλόβερ, στενά jean παντελόνια και sneakers.

Μάλιστα, έχει αδυναµία στα ρετρό πανωφόρια και γενικότερα στο vintage στυλ, που υιοθετεί απόλυτα επιτυχηµένα. Τα πουκάµισα και τα crop tops δεν λείπουν από την ντουλάπα της, αφού τα συνδυάζει µε όλα της τα bottoms, για street style εµφανίσεις που ξεχωρίζουν!

Φωτογραφίες: SHUTTERSTOCK,INSTAGRAM