Καλοντυμένες και κακοντυμένες στην έναρξη Αντώνη Ρέμου και Καίτης Γαρμπής, στα μπουζούκια

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Julie Saropoulos
Fashion Editor
NDP
NDP

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, βρέθηκε στην έναρξη του ΝΟΧ, όπου τραγούδησε ο Αντώνης Ρέμος με την Καίτη Γαρμπή, το Σάββατο 05/101/2022. Εκεί παρευρέθηκαν πάρα πολλές κυρίες της ελληνικής showbiz... κάποιες ήταν καλοντυμένες, άλλες όχι και τόσο. Πάμε να τις δούμε.

Τι φόρεσαν

Θα ξεκινήσουμε φυσικά με την εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη, η οποία επέλεξε ένα total black look. Ήταν πολύ κομψή και sexy και τα μαλλιά της, της πηγαίνουν πολύ σε αλογοουρά.

Δημήτρης Αλεξάνδρου-Ιωάννα Τούνη

Στο νυχτερινό κέντρο βρέθηκαν επίσης και η πρώην κολλητή της Ιωάννας, Βρισηίδα Ανδριώτου με τον σύντροφο της Σπύρο Μαρτίκα. Η Βρισηίδα έχει βελτιώσει το στιλ της, ωστόσο η εμφάνιση της το Σάββατο δε μου άρεσε. Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι στο look της είναι η ημιδιάφανη μπλούζα της, την οποία θα μπορούσε να συνδυάσει πολύ καλύτερα.

Βρισηίδα Ανδριώτου-Σπύρος Μαρτίκας

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει η Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία επίσης ήταν ντυμένη στα μαύρα, επιλέγοντας μία mini φούστα και ένα tank top. Ωραία είναι, όμως περιμέναμε κάτι πιο εντυπωσιακό.

Υβόννη Μπόσνιακ

Η υπέρλαμπρη Μαρία Μπεκατώρου, πόζαρε με τον σύζυγο της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο. Επέλεξε μία τέλεια μπλούζα, με ημιδιάφανο ύφασμα και πολύχρωμα αστέρια. Το ενδιαφέρον μου κέντρισαν τα τέλεια τακούνια της. Πολύ ωραία εμφάνιση!

 Μαρία Μπεκατώρου-Αντώνης Αλεβιζόπουλος

Η Ματίνα Ζάρα, ακολούθησε το πιο λαμπερό trend, το οποίο δεν είναι άλλο από τις πούλιες. Επέλεξε ένα πολύ ιδιαίτερο, μπλε co-ord set. Τα μαλλιά της ήταν ολόσωστα σε αλογοουρά, το μακιγιάζ της όμως θα το ήθελα πιο φυσικό. (Με πούλιες εμφανίστηκε και η Ρούλα Κορομηλά στο Σπίτι με το Mega).

Ματίνα Ζάρα

Η Μαρία Καλάβρια και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πόζαραν μαζί. Η Μαρία ντυμένη στα μαύρα, με υπέροχες γόβες και η Ναυσικά με ένα κίτρινο, midi φόρεμα. Το συνδύασε με μπλε τσάντα, μαύρο μπλέιζερ και μαύρα τακούνια. Το μπλε με το κίτρινο, είναι ωραίος συνδυασμός, τα μαύρα στοιχεία του look της όμως, θα έπρεπε να αντικατασταθούν με μπεζ ή σπασμένο λευκό.

Μαρία Καλάβρια-Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Τέλος, έχουμε την εμφάνιση της Αφροδίτης Σκαφίδα, η οποία παρευρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο με τον Πύρρο Δήμα. Επέλεξε ένα mini, εμπριμέ φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρο μπλέιζερ και πέδιλα. Πολύ παλιομοδίτικη εικόνα... θα μπορούσε σίγουρα καλύτερα.

Πύρρος Δήμας-Αφροδίτη Σκαφίδα