Ελληνικά καλλιστεία Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς, Μις Γιανγκ 2022 - Η λαμπερή εμφάνιση της παρουσιάστριας, Σταματίνας Τσιμτσιλή

3 συγκλονιστικά σύνολα!

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Instagram - @stam_tsimtsili
Instagram - @stam_tsimtsili

Χθες, 20/11/2022, Πραγματοποιήθηκαν τα Ελληνικά Καλλιστεία Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς, Μις Γιανγκ 2022. Παρουσιάστρια δεν ήταν άλλη από την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η εμφάνιση της ήταν λαμπερή με την ίδια να αλλάζει πολλά looks κατά τη διάρκεια τις βραδιάς. Πάμε να τα δούμε!

Οι εμφανίσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή στα καλλιστεία

Από τις ιστορίες που ανήρτησε ο επίσημος λογαριασμός της διοργάνωσης στο Instagram, εντοπίσαμε δύο συγκλονιστικά φορέματα, τα οποία φόρεσε πάνω στη σκηνή. Είναι και τα δύο maxi και υπέρλαμπρα, όπως θα δεις παρακάτω. Το ένα έχει ημιδιάφανες λεπτομέρειες και λεπτή τιράντα, ενώ το άλλο είναι σε χρυσή απόχρωση.

Σταματίνα Τσιμτσιλή
Instagram - @starhellas_official

Όταν τελείωσαν τα καλλιστεία, η Σταματίνα φωτογραφήθηκε με ένα συγκλονιστικό σετ, το οποίο απαρτίζεται από μακριά φούστα και crop top, στο ίδιο ύφος με τα φορέματα που είδαμε προηγουμένως, στη σκηνή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή
Instagram - @starhellas_official

Δες εδώ και το βελούδινο πανωφόρι της Σταματίνας Τσιμτσιλή, το οποίο είναι Zara και κοστίζει 39,99 €. Σου βρήκαμε τον κωδικό!