Καλοντυμένες και κακοντυμένες στα μπουζούκια που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Julie Saropoulos
Fashion Editor
NDP
NDP

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, βρέθηκε στo ΝΟΧ, όπου τραγούδησε ο Αντώνης Ρέμος με την Καίτη Γαρμπή, το Σάββατο 19/10/2022. Εκεί παρευρέθηκαν πάρα πολλές κυρίες της ελληνικής showbiz... κάποιες ήταν καλοντυμένες, άλλες όχι και τόσο. Πάμε να τις δούμε.

Τι φόρεσαν

Θα ξεκινήσουμε με την εμφάνιση της Βρισηίδας Ανδριώτου, η οποία ποζάρει με τον σύντροφο της Σπύρο Μαρτίκα. Όπως έχουμε ξανά πει, έχει βελτιώσει πολύ το στιλ της τον τελευταίο καιρό και μας το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση.

Αυτή τη φορά επέλεξε ένα πολύ ωραίο crop top με φτερά, το οποίο συνδύασε με δερμάτινο παντελόνι που είναι ανοιχτό κάτω και με μία μαύρη τσάντα με αλυσίδα. Ολοκλήρωσε το look της με άσπρες μπότες που αχνοφαίνονται από το μπατζάκι, ενώ τα μαλλιά της τα έπιασε σε κοτσίδα.

Το μόνο που θα άλλαζα είναι το παντελόνι με ένα baggy, μαύρο τζιν με στρας ή ένα φαρδύ δερμάτινο παντελόνι.

Βρισηίδα Ανδριώτου-Σπύρος Μαρτίκας

Συνεχίζουμε με την Άντζελα Δημητρίου, η οποία και τι δε φόρεσε... Πιο συγκεκριμένα, ακολούθησε την μεγαλύτερη τάση του χειμώνα του 2023, η οποία είναι η παγιέτα και την επέλεξε σε ένα κουστούμι (δες εδώ που θα βρεις παρόμοιο σε τιμή σοκ). Από μέσα φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο, ενώ από πάνω συνδύασε ένα φούξια παλτό και κράτησε μεταλλιζέ τσάντα.

Της αρέσει να λάμπει... και όντως το κάνει, όμως θεωρώ πως όλο το look είναι too much. Στη θέση της θα κρατούσα το σετ με την παγιέτα και το λευκό πουκάμισο, όμως θα φορούσα σίγουρα ένα άλλο πανωφόρι, σε μία πιο ήρεμη απόχρωση, ή ακόμη καλύτερα ένα ολόλευκο ή ένα μαύρο μακρύ παλτό.

Άντζελα Δημητρίου

Για το τέλος άφησα τη Σόφη Πασχάλη, την οποία βρίσκω λιγάκι αναμενόμενη με την επιλογή της. Είναι πολύ όμορφη και sexy, αλλά θα ήθελα να την δω κάποια στιγμή με ένα ανατρεπτικό look που να ξεχωρίζει, καθώς είμαι σίγουρη πως εκείνο το βράδυ οι μισές γυναίκες στο μαγαζί θα φορούσαν ένα παρόμοιο σύνολο. By the way, οι μπότες της είναι συγκλονιστικές.

Σόφη Πασχάλη