Κατάλληλο για τις 50 plus: Βίκυ Χατζηβασιλείου και Θεοφανία Παπαθωμά με total white look - Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Εσύ ποιο από τα δύο θα φορούσες;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
NDP
NDP

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, βρέθηκε στo Θέατρο Βέμπο, στην επίσημη πρεμιέρα "Άντρες με τα όλα τους", χθες 22/11/2022. Εκεί παρευρέθηκαν πολλοί άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, ανάμεσα τους και η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η Θεοφανία Παπαθωμά. Πάμε να δούμε τι φόρεσαν!

Οι εμφανίσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου και της Θεοφανία Παπαθωμά

Ήταν και οι δύο πολύ κομψές, καθώς επέλεξαν να κάνουν ένα total white look, το οποίο όπως είπαμε χθες (δες εδώ το σχετικό άρθρο), είναι μία τάση του χειμώνα. Πιο συγκεκριμένα η Θεοφανία επέλεξε ένα ολόλευκο κουστούμι, το οποίο απαρτίζεται από μπλέιζερ και παντελόνι. Το συνδύασε με λευκό τοπ από μέσα και ένα τέλειο ζευγάρι μαύρα loafers.

Θεοφανία Παπαθωμά

Η Βίκυ, από την άλλη έκανε ένα πιο ιδιαίτερο styling, καθώς επέλεξε ένα τέλειο πουκάμισο με γυαλιστερές λεπτομέρειες, συνδυασμένο με λευκό παντελόνι. Έσπασε το total white με εκρού παλτό και ψηλοτάκουνα μποτάκια.

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Εάν με ρωτάς, η Βίκυ το φόρεσε καλύτερα, ωστόσο η Θεοφανία θα αναβάθμιζε την εικόνα της εάν επέλεγε ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή (και όχι τόσο στενό) και περισσότερα αξεσουάρ. Και οι δύο ήταν πολύ κομψές!