8 κανόνες στυλ & κομψότητας από την Σταματίνα Τσιμτσιλή: Εμπνεύσου από τα looks της

Ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Instagram - @stam_tsimtsili
Instagram - @stam_tsimtsili

Η κομψότητα δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον κατέχει και με το παραπάνω. Η μόδα αποτελεί μία από τις αγαπημένες της... συνήθειες και το στυλ γίνεται... παιχνιδάκι στα χέρια της εξαιτίας τριών βασικών λόγων: Έχει ένα καλλίγραμμο κορμί, που εύκολα υποστηρίζει όλα τα looks, ξέρει να “μπερδεύει” εντέχνως τα παλαιότερα κομμάτια της ντουλάπας της με πιο μοντέρνα στοιχεία και φυσικά φροντίζει να ενημερώνεται διαρκώς για τις τάσεις, που πετυχαίνει να τις... φοράει και όχι να τη φοράνε.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που κάθε της εμφάνιση γίνεται talk-of-the-town όχι μόνο για τους άψογους στυλιστικούς της συνδυασμούς αλλά κυρίως για τις επιλογές της, που εκφράζουν απόλυτα την προσωπικότητά της, την κολακεύουν, είναι 100% εκείνη και απόλυτα ξεχωριστές μέσα στο πλήθος.

Βασικός κανόνας για εκείνη είναι να φορά πάντα ρούχα που ταιριάζουν στην αισθητική της, χωρίς να δίνει ιδιαίτερη σημασία στο εάν ένα κομμάτι ή αξεσουάρ είναι οικονομικό ή πιο ακριβό. Γιατί και η στυλιστική... ισορροπία σε ένα outfit είναι το ίδιο σημαντική με τα εκάστοτε fashion trends. Έτσι ο συνδυασμός μιας δημιουργίας από έναν πολυτελή οίκο με items από high street brands είναι ο δικός της... κρυμμένος άσος στο μανίκι, που τη μεταμορφώνει καθημερινά στην απόλυτη “βασίλισσα” του street style.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

“Για εμφανίσεις που θα κάνουν αίσθηση, βασίσου σε μερικές έξυπνες και άκρως αποτελεσματικές κινήσεις, απογειώνοντας την κομψότητά σου. Έτοιμη για style lesson;”, λέει εκείνη και σου αποκαλύπτει 8 κανόνες στυλ για να ακολουθήσεις.

  • Sexy αλλά με μέτρο. Αποφάσισε τι θέλεις να «τονίσεις» πόδια ή στήθος; ΄'Οχι και τα δύο μαζί.
  • Δώσε βάση στην καλή εφαρμογή του ρούχου, γιατί μόνο έτσι θα φανεί καλό επάνω σου.
  • Τόνισε τη μέση σου για να δημιουργήσεις σιλουέτα και να κάνεις το σύνολο πιο elegance.
  • Πες “ναι” στα κλασικά πανωφόρια που θα σε βγάζουν διαρκώς ασπροπρόσωπη.
  • Τα μόνα ψηλοτάκουνα που χρειάζεσαι είναι αυτά που μπορείς να περπατήσεις εύκολα.
  • Να μαθαίνεις τις τάσεις αλλά πάντα να είσαι ο εαυτός σου.
  • Φόρα τα σωστά εσώρουχα για να μη διαγράφουν αντιαισθητικά διάφορα σημεία στο σώμα σου.
  • Βάλε χρώμα στα looks σου. Οι φωτεινοί τόνοι θα σε κάνουν να φαίνεσαι υπέρκομψη.

Get her look

Yπέρμαχος της κομψότητας, η Σταματίνα δύσκολα απαρνιέται τα διαχρονικά σύνολα, που μπορεί να είναι κλασικά, όπως ένα κοστούμι για παράδειγμα, αλλά εκείνη ξέρει να το μεταμορφώσει σε... πρώτης τάξης trend, βάζοντας τη δική της στυλιστική πινελιά στο look. Τι κάνει; Επιλέγει ένα εμπριμέ twin set, που συνδυάζει με sexy crop top, αναδεικνύοντας τη θηλυκότητά της, που απογειώνεται μέσα από ένα ζευγάρι λιτά πέδιλα. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσει και πολύ για να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της!

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η οικοδέσποινα του «Happy day» είναι η απόδειξη πως μια TV persona μπορεί (εύκολα) να είναι πρότυπο ζωής (ερωτευμένη σύζυγος, τρυφερή μανούλα τριών παιδιών και άψογη επαγγελματίας είναι η Σταματίνα) αλλά και στυλ! Αρχής γενομένης από αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν στη μόδα τη διαφορά: Τα αξεσουάρ και τα παπούτσια, στα οποία πέφτει πάντα το μάτι του fashion expert όταν πρόκειται να βαθμολογήσει στυλιστικά ένα look. Και εκείνη παίρνει “Άριστα”, αφού τα προσέχει και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Εσύ σημείωσε “ψηλές μπότες” και “καλσόν με σχέδια”, που φιγουράρουν φέτος στις πρώτες θέσεις των τάσεων!

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Fan με τις pilates

Από πέρυσι δεν κρύβει τη χαρά της για τη γυμναστική – αν και ποτέ της δεν δήλωνε φανατική της άσκησης. Οι pilates, όμως, τη γοήτευσαν με την απλότητά τους αλλά και με το γεγονός ότι πραγματοποιούν όσα... υπόσχονται! Έτσι τρεις φορές την εβδομάδα κάνει προπόνηση, πετυχαίνοντας να χάσει πολλούς πόντους από κοιλιά και περιφέρεια. Επιπλέον, η μέθοδος αυτή εκγύμνασης επικεντρώνεται στη σωστή ισορροπία, τον έλεγχο, την αναπνοή, τη ροή της κίνησης και τη συγκέντρωση, στοιχεία που χαρίζουν γενικότερα σωματική και ψυχική ευεξία. Ακόμα και στον “αέρα” της εκπομπής της δεν έχει διστάσει να βάλει κολάν και κορμάκι και να κρεμαστεί στα λάστιχα και στα σχοινιά, δείχνοντας σε όλους πως... τα αγαθά κόποις κτώνται! Και η Σταματίνα έχει... μπόλικα!

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα υποστηρίζει εύκολα όλα τα στυλ, κάνοντας πάντα τις σωστές επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ, για κάθε περίσταση, ώρα της ημέρας αλλά και έξοδο.

Sexy rock

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Casual chic

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Trendy 80s

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Elegance Glam

Σταματίνα Τσιμτσιλή