Τα παπούτσια που μίσησες στο παρελθόν τα φοράει τώρα η Emily Ratajkowski, σε ένα εναλλακτικό σχέδιο

Εσύ θα τα φορούσες;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Instagram - @midiasprbr
Instagram - @midiasprbr

Τα θυμάσαι τα Timberland;... που κάποτε ήταν πολύ μεγάλη τάση, τώρα ωστόσο αυτού του είδους τα παπούτσια έχουν ξεπεραστεί (θα έλεγε κανείς). Και όταν λέω αυτού του είδους... εννοώ τα ορειβατικά μποτάκια. Πολλοί άνθρωποι ωστόσο συνεχίζουν να τα φοράνε... όπως η Emily Ratajkowski, ένα από τα διασημότερα και πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου. Πάμε να τη δούμε.

Η Emily Ratajkowski με Timberland

Φυσικά δεν επέλεξε το κλασικό σχέδιο, αλλά μία παραλλαγή. Πρόκειται για τις high knee μπότες, με στιλέτο τακούνι που θα δεις παρακάτω. Έχουν το χαρακτηριστικό, κλασικό χρώμα που έχει η εταιρία στα παπούτσια της και φυσικά τα κορδόνια τα οποία δένουν σε όλο το μήκος της μπότας. Πρόκειται επίσης για ένα σχέδιο το οποίο είναι η πρώτη συνεργασία μεταξύ της σχεδιάστριας Veneda Carter και της Timberland και ονομάζονται "Timberland x Veneda Carter Womens Tall Lace Boot".

Τις συνδύασε με μπλε τζιν και μαύρο puffer μπουφάν. Είναι άραγε αυτές οι μπότες δική της επιλογή ή κάποιο διαφημιστικό trick της εταιρίας; Εσύ θα τις φορούσες; Εγώ σίγουρα!

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με ένα ακόμη ζευγάρι μπότες, το οποίο λατρεύαμε παλιά και ξαφνικά μισήσαμε. Τώρα όμως επανήλθε στα top trend του χειμώνα και τις φόρεσε και η Bella Hadid (δες τες εδώ).

Emrata
Instagram - @midiasprbr

Δες επίσης την φούστα από το Zara, αξίας 12,99 € που φόρεσε πρόσφατα. Στην βρήκαμε!