Με υπέροχο στυλ στην εγκυμοσύνη! Τι φοράνε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Ιωάννα Τούνη;

Αντίγραψε τα looks τους ακόμη και εάν δεν είσαι έγκυος

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Instagram - @konstantinaspyropoulou, @jtouni
Instagram - @konstantinaspyropoulou, @jtouni

Τι κι αν είσαι σχεδόν ετοιμόγεννη και η κοιλίτσα σου φουσκώνει όλο και περισσότερο; Τι κι αν το σώμα σου αλλάζει διαρκώς κι εσύ δεν το αναγνωρίζεις; Να θυμάσαι ότι η ευτυχία σου βρίσκεται ακριβώς εκεί, αφού κουβαλά ό,τι πολυτιμότερο θα έχεις στη ζωή σου από εδώ και πέρα και φυσικά να... εμπεδώσεις ότι εγκυμοσύνη και στυλ δεν είναι δυο ξέχωρα πράγματα! Το αντίθετο, αφού μπορείς να είσαι σούπερ στυλάτη και υπέρκομψη -γιατί όχι και sexy!- τους πιο γλυκούς μήνες της ζωής σου, παίρνοντας παράδειγμα από τις δύο πιο “καυτές” εγκυμονούσες της showbiz, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Ιωάννα Τούνη, που 7 μήνες τώρα δίνουν μαθήματα μόδας μέσα από τις stylish εμφανίσεις τους!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της παραδοχής μιας εγκυμοσύνης που συζητιόταν πολύ καιρό πριν η όμορφη παρουσιάστρια αποφασίσει να πει “Η απάντηση είναι Ναι. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της. Χρειάζεται όμως χρόνο να προετοιμαστεί γι' αυτή την αλλαγή”! Από τις 8 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, μέχρι σήμερα πολλά άλλαξαν για εκείνη, αρχής γενομένης από έναν γάμο που τελέστηκε στις 2 Οκτωβρίου με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και φυσικά η ζωή της ολόκληρη, που γέμισε ευτυχία και χαρά περιμένοντας το πρώτο της παιδάκι, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια διαδρομή στα προσωπικά της που την... ταλαιπώρησαν στο παρελθόν. Λίγο πριν υποδεχτεί τον γιο της, είναι χάρμα οφθαλμών να την βλέπεις στις πρωινές ή βραδινές της εμφανίσεις μέσα σε stylish σύνολα, που ολοκληρώνει ιδανικά με τα απαραίτητα αξεσουάρ. Άλλωστε, η Κωνσταντίνα ξέρει καλά από μόδα και αυτούς τους 7 μήνες της εγκυμοσύνης της αποδεικνύει περίτρανα πως μια έγκυος ομορφαίνει και μπορεί εύκολα να απογειώσει και το πιο απλό look, γιατί (απλώς) είναι ευτυχισμένη!

Ιωάννα Τούνη

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στις 18 Ιουλίου, η κούκλα influencer και επιχειρηματίας ανακοίνωσε την πρώτη της εγκυμοσύνη και, μάλιστα, ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά αφού μόλις λίγο καιρό πριν είχε χάσει τη μαμά της. “Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι!? Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα! Ανυπομονώ! Και ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου…”. Δίπλα της, ακλόνητος φρουρός και υποστηρικτής της, ο αγαπημένος της Δημήτρης Αλεξάνδρου, που στις 11 Οκτωβρίου τής έκανε επίσημα πρόταση γάμου σε ένα ρομαντικό ταξίδι του ζευγαριού στη Βενετία. Έτσι πλέον είναι θέμα μηνών (δύο για την ακρίβεια) μέχρι να υποδεχτούν τον μπέμπη τους, με την Ιωάννα πάντως να μη χάνει το κέφι της (παρά τη δύσκολη εγκυμοσύνη) ούτε το στυλ της, φυσικά. Και, μάλιστα, οι στυλιστικές επιλογές της έχουν γίνει ακόμα πιο sexy, με την ίδια να υποστηρίζει στο έπακρο τα πιο hot κομμάτια των trends της σεζόν, περνώντας ένα ηχηρό μήνυμα στις μέλλουσες μανούλες, να μην κρύβουν... την κοιλίτσα τους, αφού αυτό είναι το... δυνατό τους σημείο! “Και κάπως έτσι αποφάσισα πως αυτή η κοιλίτσα, είναι το δυνατό μου σημείο”, λέει το κορίτσι και ό,τι φορέσει το απογειώνει!