Η Ιωάννα Παλιοσπύρου με συγκλονιστικό σοκολατί κουστούμι, από τον σχεδιαστή Paris Valtadoros, στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

Είναι το τέλειο look για τις γιορτές!

Julie Saropoulos
Fashion Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, όπως και πολλοί ακόμη άνθρωποι της showbiz και λάτρεις της μόδας, παρευρέθηκαν στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας που έγινε πριν μερικές ημέρες. Εκεί φυσικά ήμουν και εγώ ώστε να σου δείξω αποκλειστικές εικόνες από τις λαμπερές επιδείξεις, τις guest εμφανίσεις και τους ξεχωριστούς καλεσμένους (δες εδώ). Πάμε να δούμε την εμφάνιση της Ιωάννας.

Η εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Μας δείχνει το look της στο fashion show του σχεδιαστή Paris Valtadoros, μέσω ενός post που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Επέλεξε κουστούμι το οποίο είναι δημιουργία του ίδιου σχεδιαστή, σε σοκολατί χρώμα, με μεταλλιζέ λεπτομέρειες.

Το συνδύασε με χρυσή ζώνη στη μέση και ασορτί τσάντα, ενώ τα ψηλοτάκουνα πέδιλα της επέλεξε να είναι σε μπεζ χρώμα. Πρόσφατα μάλιστα μία φίλη με ρώτησε τι να φορέσει τα Χριστούγεννα που είναι καλεσμένη στο σπίτι των γονιών του φίλου της και αυτή η εμφάνιση είναι αδιαμφισβήτητα μία τέλεια επιλογή για τις γιορτές (δες εδώ τι άλλο της πρότεινα).

Ιωάννα Παλιοσπύρου
Instagram - @paliospirou.joanna