Η Μπέτυ Μαγγίρα ντύθηκε χριστουγεννιάτικο δέντρο - Δημιούργησε το φόρεμα μόνη της

Έχει πολύ φαντασία και χιούμορ!

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Instagram - @betty_maggira
Instagram - @betty_maggira

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Ποιος είναι πρωινιάτικα, στο κανάλι του Open, Μπέτυ Μαγγίρα, χαρακτηρίζεται από το χιούμορ της, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που αυτοσαρκάζεται. Φαίνεται να έχει επίσης πολύ φαντασία καθώς στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram μας δείχνει πως ντύθηκε χριστουγεννιάτικο δέντρο...

Η Μπέτυ Μαγγίρα ντύθηκε χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ναι καλά διάβασες! Και μάλιστα το φόρεμα το δημιούργησε με υλικά που είχε στο σπίτι της, όπως μας λέει χαρακτηριστικά στην περιγραφή του post της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

"Μπορεί να έχασα στο challenge με θέμα «έλατο» στο @proiniatika_opentv αλλά σίγουρα κέρδισα στο @gntmgr !!!! Η @vickykaya_ αναγνώρισε την προσπάθεια μου και δήλωσε ενθουσιασμένη!!!!! Συγκλο!!!! @opentvgr
Καταλάβατε @panagiotis_hatzidakis και @dimitrismakalias ????? Να υπογραμμίσω εδώ ότι το φόρεμα είναι κομμένη τσόχα που χα σπίτι κι ένωσα με παραμάνες!!"

Πιο συγκεκριμένα, όπως θα δεις στην παρακάτω εικόνα, έβαλε ένα πράσινο μακρύ φόρεμα, το οποίο συνδύασε με κόκκινα γάντια και πέδιλα. Ακόμη, φόρεσε χρυσή ζώνη-αλυσίδα, ενώ αυτό που μας κεντρίζει κατευθείαν το ενδιαφέρον είναι το αστέρι που τοποθέτησε πάνω από την ξανθιά περούκα της και οι κόκκινες μπάλες για σκουλαρίκια.

Μπέτυ Μαγγίρα
Instagram - @betty_maggira