Η ημίγυμνη εμφάνιση της Rita Ora στα British Fashion Awards χαρακτηρίστηκε ως κακόγουστη - Εσύ τι άποψη έχεις;

Όσα ειπώθηκαν στο Happy Day

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Instagram - @ritaora
Instagram - @ritaora

Η εμφάνιση της Rita Ora στα British Fashion Awards έφερε αντιδράσεις, καθώς έκανε ένα ιδιαίτερο look με ένα naked dress, το οποίο είναι πολύ μεγάλη τάση (δες εδώ τι είναι και αυτό που επέλεξε η Δέσποινα Βανδή το οποίο είναι δημιουργία του Στέλιου Κουδουνάρη). Το γυμνό είναι στη μόδα... και αυτό μας το αποδεικνύουν συνεχών τα fashion icon, όχι μόνο του εξωτερικού, αλλά και της Ελλάδας. Πάμε να δούμε το look της στο κόκκινο χαλί.

Η εμφάνιση της Rita Ora στα British Fashion Awards

Πιο συγκεκριμένα επέλεξε ένα κόκκινο ημιδιάφανο φόρεμα από τούλι το οποίο συνδύασε με κόκκινα εσώρουχα και κόκκινα πέδιλα όπως θα δεις παρακάτω.

Rita Ora
Instagram - @ritaora

Πέρα από το ιδιαίτερο ντύσιμο της και το μακιγιάζ της έφερε αντιδράσεις, καθώς ενώ ήταν ελαφρύ, πρόσθεσε τεχνητά λέπια κοντά στα κόκκαλα του προσώπου της.

Rita Ora
Instagram - @ritaora

Στο Happy Day όλα αυτά σχολιάστηκαν ως κακόγουστα, ενώ άλλοι είπαν πως μοιάζει με μία εμφάνιση της Kate Moss από το παρελθόν. Ωστόσο εάν θέλεις την άποψη μου, μου άρεσε η Rita Ora, γιατί έκανε μία εμφάνιση πέρα από τις συνηθισμένες που έχουμε δει στο κόκκινο χαλί και ακολουθώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτή τη στιγμή. Παρακάτω θα δεις το σχετικό βίντεο και μερικά ακόμη looks της Rita Ora στο Instagram.

Rita Ora - Kate Moss
Instagram - @bbafmagazine

Rita Ora
Instagram - @ritaora