Η Μέγκαν Μαρκλ με λευκό φόρεμα από τον οίκο Louis Vuitton και το δαχτυλίδι της Πριγκίπισσας Νταιάνα, μας θύμισε την εμφάνιση του γάμο της

Τα φόρεσε στο κόκκινο χαλί του Ripple of Hope Award Gala 2022

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Instagram - @whowhatwear
Instagram - @whowhatwear

Η Δούκισσα του Sussex και ο Πρίγκιπας Χάρι έφτασαν στο κόκκινο χαλί του Ripple of Hope Award Gala 2022 το βράδυ της Δευτέρας 05/12/2022, κάνοντας μία εντυπωσιακή εμφάνιση πριν από την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ τους στο Netflix, "Harry & Meghan".

Η εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν είναι 41 ετών και η εμφάνιση της θύμισε τον γάμο του ζευγαριού το 2018, καθώς πέρα από το λευκό της φόρεμα, επέλεξε το γαλαζοπράσινο δαχτυλίδι της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, το οποίο φόρεσε τελευταία στη δεξίωση.

Το δαχτυλίδι έχει μεγάλη αξία, καθώς η Νταϊάνα το παρήγγειλε το 1996 ως αντικατάσταση για το δαχτυλίδι των αρραβώνων της μετά το διαζύγιό της με τον βασιλιά Κάρολο Γ'. Ενώ το δαχτυλίδι αρραβώνων της Μαρκλ είναι φτιαγμένο από διαμάντια που κάποτε ανήκαν στην Νταϊάνα, η Κέιτ Μίντλετον φοράει το αυθεντικό από ζαφείρι.

Ακόμη, το λευκό φόρεμα της Μέγκαν, με την υπογραφή του οίκου Louis Vuitton, δημιούργησε αναμνήσεις από τον γάμο του ζευγαριού με τις έντονες ραφές και τη λαιμόκοψη με τους ακάλυπτους ώμους, που θύμιζε το στυλ του νυφικού της τότε σχεδιάστριας Clare Waight Keller του οίκου Givenchy.

Μέγκαν Μαρλ - Πρίγκιπας Χάρη
Instagram - @whowhatwear