Βιώσιμη μόδα: Με φόρεμα από το H&M η Irina Shayk στο κόκκινο χαλί

Είναι ότι πρέπει για τις γιορτές!

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Instagram - @irinashayk
Instagram - @irinashayk

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερος ντόρος γίνεται για το fast fashion και το slow fashion. Tο fast fashion υποδηλώνει ρούχα χαμηλότερης ποιότητας, χαμηλής τιμής, μαζικής παραγωγής και κατασκευής κομματιών που καταλήγουν γρήγορα σε χωματερές. Αντίθετα, τα βιώσιμα ενδύματα ή αλλιώς στο slow fashion, κατασκευάζονται τα ρούχα στο χέρι, καταναλώνουν περισσότερο χρόνο για την παραγωγή τους, έχουν καλύτερη ποιότητα υφασμάτων (λινό, βαμβάκι κτλπ), υψηλότερη τιμή και διατηρούν χαμηλές τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Η εμφάνιση της Irina Shayk

Έτσι το διάσημο μοντέλο Irina Shayk στο κόκκινο χαλί του The Royal Albert Hall φόρεσε ένα βιώσιμο κομμάτι από το H&M, το οποίο ενώ γενικά θεωρείται μία fast fashion εταιρία, τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μία στροφή προς το sustainability, προσπαθώντας να διατηρήσει τις χαμηλές τιμές του.

Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα καφέ φόρεμα με παγιέτα (δες εδώ τα πιο τέλεια κομμάτια με πούλιες από 12,95 € μόνο στο Zara), η οποία είναι πολύ μεγάλη τάση, το οποίο είναι στράπλες με balloon σχέδιο στο ύψος των γλουτών. Το συνδύασε καφέ παπούτσια και έκανε ένα συγκλονιστικό μακιγιάζ με μαύρο eyeliner.

Irina Shayk
Instagram - @irinashayk