Οι κυρίες της ενημέρωσης έχουν σούπερ στιλ εκτός πλατό!

Εσύ με ποια ταυτίζεσαι;

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
NDP, Instagram
NDP, Instagram

Είναι όμορφες, γοητευτικές, δυναμικές και γυναίκες που γνωρίζουν καλά από fashion trends. Οι “πρώτες κυρίες” της ενημέρωσης αφήνουν για λίγο στην άκρη τα αυστηρά κοστούμια και τα ανδρόγυνα looks που φοράνε μπροστά από την κάμερα και επιλέγουν κομψά και sexy σύνολα, αναδεικνύοντας, πέρα από την άριστη επαγγελματική τους κατάρτιση, και την εξαιρετική γνώση τους στη μόδα!

Μάρα Ζαχαρέα

Η anchorwoman του Star έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές, τόσο μέσα από τις επίσημες εξόδους της οικογενειακώς ή με φίλους όσο και από τις αναρτήσεις της στο Instagram, ότι... παίζει τη μόδα στα δάχτυλα. Έξω από τα κοστούμια του αυστηρού της ρόλου ως Διευθύντρια Ειδήσεων, προτιμά αεράτα φορέματα, στενά παντελόνια και faux γούνες, ενώ αγαπημένο της χρώμα παραμένει σταθερά το φούξια και το κόκκινο, που τα χρησιμοποιεί αριστοτεχνικά όταν θέλει να φωτίσει τα σκουρόχρωμα outfits της. Η τάση της σεζόν: Το βελούδινο κοστούμι και μάλιστα στο it-color του χειμώνα, το κυπαρισσί.

Μάρα Ζαχαρέα

Ράνια Τζίμα

Από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega στους δρόμους της πόλης, η υπέρκομψη σύζυγος του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη και μανούλα μιας 6χρονης κόρης δίνει μαθήματα μόδας όπου κι αν δώσει το “παρών”. Η ίδια προτιμά τα φωτεινά χρώματα χειμώνα-καλοκαίρι, επιλέγοντας bodycon φορέματα που τονίζουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της, συνδυάζοντας τις επιλογές της με minimal κοσμήματα. Η τάση της σεζόν: Τα cut-outs στο ντεκολτέ, που αφήνουν σε κοινή θέα λίγο γυμνό δέρμα.

Ράνια Τζίμα

Ρίτσα Μπιζόγλη

Η “σιδηρά κυρία” των ειδήσεων του ΑΝΤ1 δεν είναι μόνο μια άριστη δημοσιογράφος, αλλά και μια γυναίκα που ξέρει από κομψότητα αλλά και τον τρόπο να την αναδεικνύει μέσα από τα all-day looks της. Με βασικά της “ατού” μια λεπτή σιλουέτα και ένα νεανικό πρόσωπο, τα ρούχα που επιλέγει φροντίζει να τονίζουν την φρεσκάδα της εμφάνισής της. Έτσι την βλέπουμε να προτιμά girly χρώματα, με το ροζ να έχει την τιμητική του στις βραδινές της εξόδους. Η τάση της σεζόν: Η μάξι faux γούνα που κυριαρχεί στα catwalks του χειμώνα.

Ρίτσα Μπιζόγλη

Κατερίνα Παναγοπούλου

Ήξερε από μικρή ότι θα γίνει δημοσιογράφος, ενώ παράλληλα φρόντιζε να ντύνει τις κούκλες της με τα πιο στυλάτα ρούχα και στη συνέχεια, μεγαλώνοντας, να κάνει μόνη της διάφορα σεταρίσματα... θαυμάζοντας τον εαυτό της στον καθρέφτη του σπιτιού της. Συμπέρασμα; Η λαμπερή κυρία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega πέτυχε να συνδυάσει με απόλυτη επιτυχία τις δύο μεγάλες της αγάπες. Εκείνη προτιμά φαρδιές παντελόνες, που συνδυάζει με crop tops, για εμφανίσεις που τραβούν τα βλέμματα πάνω της. Η τάση της σεζόν: Τα twin sets, που αναδεικνύουν το καλογυμνασμένο σώμα της.

Κατερίνα Παναγοπούλου

Μάριον Μιχελιδάκη

To να έχει μια εκπομπή το όνομά σου, το λες και επιτυχία, μεγάλη επιτυχία. Αυτό συμβαίνει με τη Μάριον, που παρουσιάζει από τη συχνότητα του Open το “Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον”, ανεβάζοντας τις... δημοσιογραφικές της μετοχές στα ύψη. Κομψή, γλυκιά και ευγενής, κερδίζει τους συνομιλητές της αμέσως, ενώ οι στυλιστικές της επιλογές δεν περνούν απαρατήρητες. Μίνι φορέματα, στενά denim παντελόνια αλλά και oversized σακάκια είναι τα αγαπημένα της κομμάτια, που δεν λείπουν από την καθημερινότητά της. Η τάση της σεζόν: Τα one-shoulder φορέματα που συνδυάζουν κομψότητα και θηλυκότητα.

Μάριον Μιχελιδάκη

Σία Κοσιώνη

One woman show είναι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, με τη Σία να ηγείται της βραδινής

μας ενημέρωσης. Η σύζυγος του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη δύσκολα απαρνιέται την “στολή εργασίας” της και στην καθημερινότητά της, αφού τα κοστούμια ταιριάζουν στο στυλ και τον χαρακτήρα της – φυσικά της χαρίζουν και ελευθερία κινήσεων όταν βγαίνει απογευματινή βόλτα με τον γιο της Δήμο. Μάλιστα, φροντίζει να κάνει safe επιλογές χρωμάτων, που κινούνται στη βασική παλέτα, από λευκό και μαύρο, μέχρι μπλε και καφέ. Η τάση της σεζόν: Το ανδρόγυνο στυλ σε φαρδιά γραμμή.

Σία Κοσιώνη

Στέλλα Γκαντώνα

Μας ενημερώνει τα Σαββατοκύριακα μέσα πό την εκπομπή “Mega Σαββατοκύριακο” μαζί με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και δηλώνει πως αν “δεν ήμου δημοσιογράφος, θα είχα γίνει ηθοποιός”! Με έντονη την καλλιτεχνική φλέβα δεν ήταν δυνατόν να... απέχει μις άκρως κομψής και εκλεπτυσμένης εμφάνισης. Έτσι όταν αποχωρεί από το πλατό και εγκαταλείπει τα κοστούμια της θα την δεις με στενά φορέματα με lace λεπτομέρειες αλλά και με πουκάμισα με βολάν που συνδυάζει με μίντι φούστες. Η τάση της σεζόν: Το jumpsuit, που είναι βολικό, σικάτο και σούπερ θηλυκό κομμάτι.

Αντριάνα Παρασκευοπούλου

Μαρία Σαράφογλου

Anchorwoman του ΑΝΤ1, ξεχωρίζει για την κομψότητά της, επιλέγοντας θηλυκά σύνολα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Αυτό... μεταφράζεται σε στενά μίνι φορέματα, μεσάτα παλτό αλλά και slim fit κοστούμια, ενώ έχει μεγάλη αδυναμία στα ψηλοτάκουνα, με τις γόβες και τα πέδιλα να κυριαρχούν στις προτιμήσεις της. Φετίχ της, τα σακάκια τύπου Chanel σε tweed ύφασμα, που κάνουν update και στις πιο casual εμφανίσεις της. H τάση της σεζόν: Οι διακοσμητικές λεπτομέρειες στο ντεκολτέ και στο τελείωμα του φορέματος προσθέτουν μια έξτρα... τσαχπινιά.

Μαρία Σαράφογλου

Ανθή Βούλγαρη

“Κοινωνία Ώρα Mega” και στο πλευρό του Ιορδάνη Χασαπόπουλου, η Ανθή ομορφαίνει τα πρωινά μας όχι μόνο με τον μεστό δημοσιογραφικό της λόγο αλλά και με την ομορφιά και την φρεσκάδα της. Αυτό φυσικά οφείλεται στα καλά γονίδια αλλά και στις στυλιστικές επιλογές της, που ξεχωρίζουν κάθε φορά με την ποιότητα και το στυλ τους. Πέρα από τα σακάκια και τα παντελόνια, στην προσωπική της ζωή επιλέγει άκρως θηλυκά ρούχα που τονίζουν το σεξαπίλ της. Η ίδια δίνει έμφαση στο αγαπημένο της boho style, που την αντιπροσωπεύει 100%. Η τάση της σεζόν: Το ντραπέ κόψιμο στη μέση, που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο.

Ανθή Βούλγαρη

Μαρία Αναστασοπούλου

Ήταν η μεταγραφή-βόμβα της σεζόν 2022-2023 από τον ΣΚΑΪ στην αγκαλιά του ΑΝΤ1 και στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στο “Καλημέρα Ελλάδα”. Με καταγωγή από το Διακοφτό, έκανε πολλά χιλιόμετρα σε ραδιόφωνο και τηλεόραση, τα ίδια που θα μπορούσε να κάνει σε... πασαρέλα σαν άλλο μοντέλο! Η κούκλα δημοσιογράφος είναι υπέρμαχος της απλότητας, με τις minimal στυλιστικές επιλογές να κυριαρχούν στην καθημερινότητά της, ψηφίζοντας συνήθως φούστες σε Α-line, που συνδυάζει με στενά tops και ψηλοτάκουνα γοβάκια. Η τάση της σεζόν: Το loose σακάκι με ζώνη που δημιουργεί κομψή σιλουέτα.

Μαρία Αναστασοπούλου

Αντριάνα Παρασκευοπούλου

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ είναι η πιο όμορφη παρουσία. Ευγενική, χαμογελαστή και πανέμορφη, καταφέρνει να κερδίσει τους συνομιλητές της από το πρώτο λεπτό, με την ίδια να διατηρεί σεμνό προφίλ σχετικά με τις δημοσιογραφικές της περγαμηνές. Κλασική στις επιλογές της μπροστά από τις κάμερες, κάνει τη... στυλιστική ανατροπή στις κοινωνικές εξόδους της μέσα από μίνι φορέματα με ντεκολτέ και κοντές εβαζέ φούστες, που συνδυάζει με οver-the-knee μπότες. H τάση της σεζόν: Το girly φόρεμα με ρετρό αναφορές.

Αντριάνα Παρασκευοπούλου