Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη: Ταιριάζουν στον έρωτα και στο στιλ

Το πιο stylish ζευγάρι της showbiz!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη: Ταιριάζουν στον έρωτα και στο στιλ

Τι συμβαίνει αλήθεια όταν το σύμπαν συνομωτεί και ενώνει τον πιο όμορφο pop star της εγχώριας μουσικής σκηνής με ένα... θεϊκό μοντέλο; Πέρα από το ότι το ζευγάρι αυτό είναι χάρμα ιδέσθε στην εμφάνιση, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το εξαιρετικό τους στυλ θα κάνει εύκολα δήλωση μόδας όπου κι αν βρεθούν, θαμπώνοντας και τον πιο αδαή της μόδας!

Συμπέρασμα; Η ομορφιά του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη... υπερτονίζεται μέσα από τα σικάτα looks που επιλέγουν για τις all-day εξόδους τους, πάντα απόλυτα ταιριαστά μεταξύ τους τόσο στυλιστικά όσο και χρωματικά, που γίνονται (εύκολα) αντικείμενο θαυμασμού και (φυσικά)... κοπιάρονται τάχιστα!

Αργεντίνικο τάνγκο

Ο πιο ερωτικός χορός ταιριάζει γάντι στο πιο ερωτευμένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz! Η Κάτια λικνίζεται αισθησιακά στην αγκαλιά του Σάκη, σε ένα άκρως αισθησιακό αργεντίνικο τάνγκο, που επέλεξε το ζευγάρι να χορέψει στο γαμήλιο πάρτι του εν έτει 2017. Highlight, το σούπερ sexy metallic φόρεμα της Κάτιας που... λίγα άφηνε στη φαντασία!

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη

Chic in black!

To μαύρο είναι από τα πλέον αγαπημένα χρώματα του ζευγαριού, που επιλέγει κατά βάση στις βραδινές εξόδους του. Είτε πρόκειται για πιο glam σύνολα είτε για casual-chic κομμάτια, οι δυο τους ποντάρουν στην κομψότητα και διαχρονικότητα τού “all time classic black”, που ταιριάζει στα χρώματά τους. Ένα θηλυκό φόρεμα για εκείνη συνδυάζεται ιδανικά με το custom-made κοστούμι του Σάκη, δημιουργώντας μαζί την πιο στυλάτη εικόνα που θέλεις να θαυμάσεις!

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη

Η σημασία στις λεπτομέρειες κάνει τη διαφορά, όπερ σημαίνει ότι Κάτια και Σάκης δεν ξεφεύγουν ποτέ... στυλιστικά στις επιλογές τους, φροντίζοντας να φοράνε ίδια χρώματα αλλά και το στυλ τους να είναι παρόμοιο.

Perfect homewear

Στιγμές αγαπησιάρικες, στιγμές τρυφερές και μια αγκαλιά για το κορίτσι του... Στο σπίτι οι δυο τους φροντίζουν να είναι άνετοι, απολαμβάνοντας την οικογενειακή θαλπωρή, ποντάροντας σε loose T-shirts, που είναι βολικά και μοδάτα. Το φιλί είναι το έξτρα... αξεσουάρ στο look!

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη

Coats UP!

Το πανωφόρι είναι βασικό κομμάτι στη χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα και για τους ειδικούς της μόδας το Νο1 ρούχο που μπορεί εύκολα να απογειώσει ή να... προσγειώσει απότομα ένα outfit. Ένα μεσάτο παλτό, μια κομψή καμπαρντίνα ή ένα chic δερμάτινο είναι το κλειδί για τα πιο κομψά winter looks, γι' αυτό και θεωρείται ίσως η πιο σημαντική “επένδυση” της σεζόν. Κι αν αυτά τα διαβάζουμε στα fashion news ανά τον κόσμο, ο Σάκης και η Κάτια ξέρουν καλά τους κανόνες μόδας, επιλέγοντας εντυπωσιακά κομμάτια στις βόλτες τους στην πόλη ή σε πιο “επίσημες” περιστάσεις. Φέτος το σουέτ είναι must, ενώ ένα leather jacket ταιριάζει γάντι σε casual looks. Style tip: Αν θέλεις κι εσύ να είσαι το απόλυτο fashion ζευγάρι και να ξεχωρίσεις στο street style, βάλε ένα ίδιο πανωφόρι με τον σύντροφό σου, σε διαφορετικό χρώμα. Matchy-matchy στον έρωτα και στο στυλ!

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη

Ηot τάση

Η Κάτια επέλεξε ένα παλτό στο χρώμα της φωτιάς, που έδεσε σφιχτά στη μέση της, δημιουργώντας έτσι κομψή σιλουέτα και φωτίζοντας παράλληλα το σκουρόχρωμο outfit της. Και ο “έξυπνος” Σάκης “έκλεψε” λίγο από το μαύρο στο κασκόλ του, για να της ταιριάξει! Τόσο απλά...

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη

Stylish family

Μια δεμένη οικογένεια και 4 παιδιά που τους ενώνουν ακόμα περισσότερο. Κι επειδή το DNA είναι... μεταδοτικό, εκείνα ακολουθούν το στυλ των γονιών τους ανάλογα πάντα με την περίσταση.

Έτσι τα puffer μπουφάν είναι η... στυλιστική προτίμηση της οικογένειας όταν εκδράμουν όλοι μαζί στα χιόνια, απολαμβάνοντας από κοινού τις ομορφιές της φύσης. Λεπτομέρεια: Τα αγόρια κάνουν τη safe επιλογή του μαύρου, ενώ τα κορίτσια υιοθετούν την πιο girly colorful τάση!

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη

Φανατικοί του... minimal

To μυστικό για να δημιουργήσεις κομψά looks... ακούει στο όνομα “μινιμαλισμός”! Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω από τα σωστά ρούχα... σωστά συνδυασμένα! Για μια καθημερινή έξοδο, λοιπόν, το ζευγάρι ποντάρει στην άνεση και την κομψότητα, κάνοντας all-time classic επιλογές. Chic σακάκια και skinny παντελόνια τονίζουν το καλογυμνασμένο σώμα του Σάκη και της Κάτιας, που ξέρουν να απογειώσουν με τον καλύτερο τρόπο ένα minimal outfit.

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη

Sexy γοβάκια

Αρκεί μόνο μια “hot” πινελιά για να γίνει αυτόματα το look... σούπερ sexy! Οι nude ψηλοτάκουνες γόβες αποτελούν διαχρονική αξία στο χρηματιστήριο της μόδας και έχουν περίοπτη θέση στην ντουλάπα της Κάτιας και φυσικά στα... θεϊκά της ποδαράκια!

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη