Με τσάντα Christian Dior αξίας 2.600 ευρώ - Τράβηξε όλα τα βλέμματα στο Κολωνάκι η Κατερίνα Καινούργιου

Εντυπωσιακή για ακόμη μια φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Μια από τις πιο καλοντυμένες παρουσιάστριες κι όχι μόνο της ελληνικής τηλεόρασης είναι αναντίρρητα η Κατερίνα Καινούργιου μιας οι ενδυματολογικές της επιλογές αποτελούν πάντα πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες.

Η ίδια μπορεί να τρέχει συνεχώς λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων αλλά και του βεβαρημένου προγράμματός της, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο να αφιερώσει στον εαυτό της και στην εμφάνισή της. Η παρουσιάστρια πάντα επιμελείται πολύ το look της με προσοχή τόσο στις τηλεοπτικές εμφανίσεις της όσο και στις εξόδους τους.

Μάλιστα, πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly απαθανάτισε την Κατερίνα Καινούργιου σε πρωινή της βόλτα στη Βουκουρεστίου στο Κολωνάκι και για ακόμη μια φορά τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Συγκεκριμένα, η ίδια επέλεξε ένα total black look το οποίο συνδύασε μαζί με μια Christian Diοr τσάντα, της οποίας η τιμή ανέρχεται στα 2.600 ευρώ ενώ με μια εξίσου ακριβή τσάντα είχε εμφανιστεί πριν λίγο καιρό στη Θεσσαλονίκη (δείτε εδώ την λαμπερή εμφάνισή της).

Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου

Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου
NDP

Τα tips ομορφιάς της

1) «Μια φορά την εβδομάδα κάνω μία μάσκα προσώπου. Μου αρέσουν πολύ αυτές με άργιλο. Είναι πιο δυνατές, αλλά είναι καθαριστικές, ενώ μπορείς να κάνεις και μάσκα ματιών. Τις προτιμώ».

2) «Πολύ σημαντικό να μην ακουμπάμε το πρόσωπο μας με βρώμικα χέρια. Δεν δίνουμε σημασία σε αυτό, αλλά είναι μεγάλο μυστικό ομορφιάς. Τα χέρια μας έχουν πολλά μικρόβια, που είναι τεράστια πηγή μολύνσεων».

3) «Πηγαίνω στην φίλη μου την Θεανώ Μπέλλα που χρησιμοποιεί μόνο φυσικά συστατικά και οι θεραπείες της με έχουν βοηθήσει πολύ και στο πρόσωπο και το σώμα μου. Στο σώμα κάνω κάποια μασάζ. Ευτυχώς είναι αρκετά προσιτές οι τιμές, αν και νομίζω ότι για χάρη της περιποίησης της, μια γυναίκα μπορεί και να ξοδεύει καμιά φορά κάτι παραπάνω».

4) Αυτό που κάνει τη διαφορά ρουτίνα περιποίησης της είναι πως επιλέγει να απλώνει την κρέμα ματιών της στην περιοχή του λαιμού για πιο εντατική θρέψη.

Πηγή:ΕΓΩ