Μια περιούσια στα χέρια της Ελένης Μενεγάκη: Τα εξωφρενικά ποσά που δίνει για τις φιρμάτες τσάντες της

Κάποιες κοστίζουν πάνω από 3 μισθούς...

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Μια περιούσια στα χέρια της Ελένης Μενεγάκη: Τα εξωφρενικά ποσά που δίνει για τις φιρμάτες τσάντες της

Eντυπωσιακές και πολύτιμες, μοναδικές και πανάκριβες, οι τσάντες της Ελένης Μενεγάκη αποτελούν status symbols, που όχι μόνο ανεβάζουν τις στυλιστικές... μετοχές της στα ύψη αλλά γίνονται κιόλας με το πέρασμα του χρόνου οι πιο μοδάτοι... θησαυροί που κρύβει στην ντουλάπα της. Μοντέρνες ή κλασικές, glam ή πιο rock, διαχρονικές ή sporty, όλες οι... επενδύσεις της είναι υπέροχες – κι αυτό είναι ξεκάθαρο σε κάθε της εμφάνιση!

Είναι φετίχ των γυναικών και αντικείμενο του... πάθους για την Ελένη! Οι τσάντες είναι πάντα στην καρδιά της, που τιμά το στυλ και την αξία τους με το παραπάνω. Εάν ισχύει ο κανόνας πως “τη chic γυναίκα την καταλαβαίνεις από τρία πράγματα (το αψεγάδιαστο hair look, τα παπούτσια και την τσάντα της), τότε η παρουσιάστρια αποτελεί αβίαστα τον ορισμό της κομψότητας!

Η ίδια επιλέγει πολυτελή brands, με αδυναμία στις Chanel –την βλέπουμε να τις κρατά (σε όλα σχεδόν τα χρώματα και τα μεγέθη) πολύ συχνά φεύγοντας από το κανάλι αλλά και σε βραδινές εξόδους της–, στις συλλεκτικές Hermes, που μόνο η Ελένη μπορεί να κρατήσει με την ίδια άνεση τόσο στο σουπερμάρκετ όσο και σε ένα κοσμικό gala, ενώ για τις glam εμφανίσεις της προτιμά τον Οίκο Bottega Veneta, με επιλογές σε διάφορες αποχρώσεις. Πάντα ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας, φροντίζει να σετάρει τα looks της με υπερ-πολύτιμα κομμάτια πρώτης γραμμής, που στο χρηματιστήριο της μόδας όχι μόνο μεταφράζονται σε πολλά χιλιάδες ευρώ, αλλά με τα χρόνια βλέπει και την αξία τους να αυξάνεται κατακόρυφα! Ακριβό χόμπι ή απλώς φετίχ; Η ίδια αποφεύγει εντέχνως να μιλήσει για την “επική” συλλογή της με vintage τσάντες αλλά και μοντέλα νέας κυκλοφορίας, κρατώντας τες κάθε φορά σαν... κόσμημα στα χέρια της.

Βοοmaki Gucci, Chanel, Hermes, Fendi, Bottega Veneta είναι μόνο μερικά από τα brands που επιλέγει η Ελένη!

Bottega Veneta - €1.100

Ελένη Μενεγάκη περιουσία

Salvatore Ferragamo - €2.100

Ελένη Μενεγάκη  μισθός

Fendi - €1.850

Ελένη Μενεγάκη περιοδικό YOU

Fendi - €2.300

Ελένη Μενεγάκη  ρούχα

Alviero Martini - €285

Ελένη Μενεγάκη λεφτά

Ποικιλία σε σχέδια & χρώματα

Όποιο στυλ τσάντας και να επιλέξει για μια έξοδό της, το κάνει μετά από προσεκτική μελέτη, αφού ναι μεν θέλει να την αναδείξει όπως της αξίζει, από την άλλη όμως δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να “καπελώσει” το look της – και το πετυχαίνει διάνα, αφού δεν κλέβει την παράσταση αλλά δένει αρμονικά με το κάθε σύνολό της. Το μυστικό της; Συνδυάζει με επιτυχία μια luxury bag με ένα τζιν και sneakers, κρατώντας με απόλυτη επιτυχία συλλεκτικά κομμάτια γνωστών brands με τον πιο cool τρόπο. Άλλωστε –όσο οξύμωρο και να ακούγεται–, αν και της αρέσει να φοράει καλοραμμένα ρούχα, από φίνα υφάσματα και υλικά με την υπογραφή επώνυμων Οίκων, δεν είναι της υπερβολής και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αναγνωρίσουμε στη «βασίλισσα» της τηλεόρασης!