Αθηνά Οικονομάκου: Την κοιτούσαν όλοι στο μαγαζί - Με παντελόνι αξίας 170 ευρώ που δεν θα θες να βγάλεις από πάνω σου

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς της και έχει καταφέρει να είναι τόσο αγαπητή από το κοινό της, καθώς προσπαθεί να διατηρεί επαφή με εκείνο μέσα από τα social media της, όπου δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με την οικογένειά της, τους φίλους, αλλά και από τη δουλειά της (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για τον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο).

Μέσα από τις φωτογραφίες της, λοιπόν, παρατηρεί κανείς πως πέρα από την γοητεία της, η ίδια διαθέτει και στυλ. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που έχει δημιουργήσει και δική της εταιρεία κοσμημάτων, την All Over, αλλά και ρούχων μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη, Project SOMA.

Άκρως εντυπωσιακή με λεοπάρ παντελόνα η Αθηνά Οικονομάκου

Τις προάλλες, λοιπόν, που ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε σε νυχτερινή της έξοδο στο Hotel Ermou όπου πραγματοποιεί εμφανίσεις η Άννα Βίσση, η ίδια έκανε άλλη μία εντυπωσιακή εμφάνιση και όλα τα βλέμματα είχαν γυρίσει προς εκείνη.

Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε έναν πιο μπόχο συνδυασμό, με ένα πουκάμισο μπλε, που μοιάζει με τζιν αλλά φαίνεται πως είναι σατέν, από μέσα φόρεσε ένα μαύρο μπραλέτ, το οποίο ξεπρόβαλλε μέσα από το ανοιχτό της πουκάμισο, ενώ στο κάτω μέρος του σώματός της, επέλεξε ένα λεοπάρ παντελόνι, το οποίο είναι στενό στο πάνω μέρος και ανοίγει καμπάνα στο τελείωμά του.

Το look της το ολοκλήρωσε με μία μαύρη ζώνη με χρυσή λεπτομέρεια, μαύρες μπότες και πολλά χρυσά κολιέ και δαχτυλίδια. Το μακιγιάζ της ήταν απαλά με πιο έντονα τα μάτια και τα χείλη σε γήινους τόνους, ενώ τα μαλλιά της ήταν λυτά και χαλαρά.

Ξέρουμε, όμως, ότι όσο κι αν μιλάμε για τα υπόλοιπα, το μάτι σας έχει πέσει στο παντελόνι της διάσημης ηθοποιού και ξέρουμε επίσης που μπορείτε να το βρείτε. Φυσικά, όπως θα περίμενε κανείς, είναι από την δική της συλλογή και κάνει 170 ευρώ. Το ύφασμά του είναι σατινέ και μπορείς να το βρεις με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε επίσης: Ποια είναι τα κομμάτια που θα χρειαστείς για να αντιγράψεις το στυλ της

Αθηνά Οικονομάκου παντελόνι