Τα κοστούμια τους τράβηξαν τα βλέμματα - Τι φόρεσαν οι γυναίκες δημοσιογράφοι στο Debate και εντυπωσίασαν

Ποια ήταν η πιο καλοντυμένη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα κοστούμια τους τράβηξαν τα βλέμματα - Τι φόρεσαν οι γυναίκες δημοσιογράφοι στο Debate και εντυπωσίασαν

Το βράδυ της Τετάρτης 10/5 πραγματοποιήθηκε το Debate των πολιτικών αρχηγών λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 21 Μαϊου, όπου όλη η Ελλάδα θα ψηφίσει τον επόμενο Πρωθυπουργό της χώρας. Τα βλέμματα ωστόσο, "έκλεψαν" οι δημοσιογράφοι κατά την είσοδο τους στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Ειδικά οι γυναίκες δημοσιογράφοι έκαναν τα φλας να αστράψουν με τα κοστούμια τους. Ήταν όλες μια προς μια άκρως σικάτες και εντυπωσιακές.

Πάμε όμως να δούμε τις φόρεσαν οι γυναίκες δημοσιογράφοι στο Debate

Ας ξεκινήσω με την πιο καλοντυμένη της βραδιάς που κατά την γνώμη μου ήταν η Ράνια Τζίμα. Επέλεξε να φορέσει μαύρο κοστούμι με ίδιου χρώματος γόβες. Ξέρετε τι λένε άλλωστε πολλοί, πως το κλασικό είναι και το πιο σικ.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος έκανε χαμό στο twitter. Αποθεώθηκε από τους χρήστες για τον χειρισμό της στο debate.

Debate Ράνια Τζίμα

Η Μάρα Ζαχαρέα από την άλλη, είπε ναι στο total red, με μωβ λεπτομέρειες στα παπούτσια και την μπλούζα. Βέβαια, δεν άκουσε πολύ καλά σχόλια για το ντύσιμο της. Και εγώ ωστόσο θα πω ότι δεν την κολάκευε ιδιαίτερα το χρώμα.

Debate Σία Κοδιώνη

Όσον αφορά την Σία Κοσιώνη, θεωρώ πως επίσης δεν έκανε σωστή επιλογή του χρώματος. Γνώμη μου είναι πως δεν της πήγαινε το λαχανί. Λόγω και του χρώματος των μαλλιών της καλό θα ήταν να επιλέξει ένα πιο σκούρο χρώμα ή και γήινο.

Debate Σία Κοσιώνη

Ακόμη μια γυναίκα που έκλεψε τις εντυπώσεις στο debate ήταν η Πόπη Τσαπανίδου. Μπορεί η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, να μην βρέθηκε εκεί με την ιδιότητα του δημοσιογράφου, παρόλα αυτά ήταν άκρως εντυπωσιακή μέσα στο ολόλευκο κοστούμι της. Θα έλεγα πως ήταν πιο στιλάτη από όλες!

Debate Πόπη Τσαπανίδου