Με θαλασσί μάξι φόρεμα - Η εκρηκτική εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου στην πρεμιέρα της ταινίας «Η μικρή γοργόνα»

Πιο λαμπερή από ποτέ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγα 24ωρα πραγματοποιήθηκε στα Village Cinemas η πρεμιέρα της ταινίας «Η μικρή Γοργόνα», όπου μεταξύ άλλων πολλοί επώνυμοι έδωσαν το παρόν. Μια από αυτούς ήταν και η Μαρία Κορινθίου που μάλιστα δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη με την στιλιστική της επιλογή.

Είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε κότσο, φορώντας έντονα και μεγάλα σκουλαρίκια για να "στολίζουν" το πρόσωπό της, ενώ το φόρεμά της, θύμιζε πράγματι γοργόνα, αφού ήταν όλο μπλε και maxi πλισέ. Τα πέδιλά ήταν ήταν στο ίδιο χρώμα και έντονη διαφορά έκαναν τα κατακόκκινα νύχια της μπροστά σε όλο αυτό το θαλασσί.

Διαβάστε επίσης: «Έπιασαν οι κεραίες μου κορίτσια να...» - Οι νέες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου για την αποχώρηση της από το Πρωινό

Η λαμπερή εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου

Μαρία Κορινθίου φόρεμα

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό από την βραδιά

Μικρή Γοργόνα Ελένη Αημάκη

Μικρή Γοργόνα Μαρίνα Σάττι

Μικρή Γοργόνα Σίσσυ Φειδά

Μικρή Γοργόνα Όλγα Λαφαζάνη

Μικρή Γοργόνα Οικογένεια Βαρδή

Μικρή Γοργόνα Κατερίνα Λάσπα

Το story της ταινίας «Η μικρή γοργόνα»

Η πιο μικρή από τις κόρες του Τρίτωνα και η πιο επαναστάτρια, η Άριελ λαχταρά να ανακαλύψει περισσότερα για τον κόσμο πέρα από τη θάλασσα, και, έπειτα από ένα ταξίδι στη στεριά, ερωτεύεται τον εκθαμβωτικό Πρίγκιπα Έρικ.

Αν και απαγορεύεται για τις γοργόνες να έρχονται σε επαφή με τους ανθρώπους, η Άριελ πρέπει να ακολουθήσει την καρδιά της. Κάνει μια συμφωνία με την κακιά μάγισσα της θάλασσας, Ούρσουλα, και της δίνεται η ευκαιρία να ζήσει την εμπειρία της ζωής στη στεριά, αλλά, ταυτόχρονα, θέτει τη ζωή της - και το στέμμα του πατέρα της - σε κίνδυνο.

Η ταινία "The Little Mermaid" είναι η αναδημιουργία ζωντανής δράσης του βραβευμένου με Όσκαρ κλασικού μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων από τον οραματιστή σκηνοθέτη, Rob Marshall, προσαρμογή της ομότιτλης ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney του 1989, η οποία βασίζεται στο ομότιτλο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν του 1837. Θα προβληθεί τόσο στα αγγλικά, όσο και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Άριελ, υποδύεται η Halle Bailey, ενώ συμμετέχουν επίσης οι Noma Dumezweni, Daveed Diggs, Art Malik.