Φόρεσε μάξι φόρεμα με αποκαλυπτικά κοψίματα - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στη "32η AXDW"

Έκαψε πολλές καρδιές!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φόρεσε μάξι φόρεμα με αποκαλυπτικά κοψίματα - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στη

H 32η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας στο The Ellinikon Experience Park ξεκίνησε στις 8/6 και ολοκληρώνεται σήμερα 12/6. Ο μακροβιότερος θεσμός του κλάδου της μόδας στην Ελλάδα, επέστρεψε ανανεωμένος, με καλοκαιρινή διάθεση. Τα φλας ωστόσο δεν άστραψαν μόνο πάνω στην πασαρέλα, αλλά και κάτω από αυτή.

Τις πασαρέλες που πραγματοποιήθηκαν παρακολούθησαν διάσημα ονόματα από το χώρο της μουσικής, της υποκριτικής αλλά και της παρουσίασης. Ανάμεσα τους και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία ήταν συνοδευόταν από φίλους και πρώην παίκτες του Survivor.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Παρακολούθησε την παρουσίαση της νέας συλλογής ρούχων της σχεδιάστριας ρούχων Irene Angelopoulos, και έκλεψε τις εντυπώσεις μέσα στο αποκαλυπτικό μάξι φόρεμα της, το οποίο ανέδειξε τις απίστευτες αναλογίες της. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρα πέδιλα και ίδιους χρώματος τσάντα.

Να σημειώσουμε πως δεν ήταν μαζί της ο φημολογούμενος νέος σύντροφος της - δείτε εδώ ποιος είναι!

32η AXDW Ευρυδίκη Βαλαβάνη

32η AXDW

«Έμαθα πια να με αγαπώ» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κατά τη διάρκεια ομιλίας της

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχει βρεθεί στο στόχαστρο των δημοσιογράφων και των media γενικότερα, εξαιτίας της σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και όσα ακούγονται και τον χωρισμό τους, παρόλα αυτά, η ίδια επιλέγει μέσα από τα social media της να μη μιλά καθόλου γι' αυτά τα ζητήματα και να επικεντρώνεται σε κομμάτια της ζωής της που της προσφέρουν χαρά (δείτε εδώ την τελευταία της δήλωση για τον δεσμό τους και την απάντηση για τις ερωτικές περιπέτειες του ίδιου στο Survivor All Star).

Πρόσφατα, λοιπόν, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μία ομιλία για την δική της ευτοπία και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο μερικά στιγμιότυπα από όσα ανέφερε εκεί, κατά το οποίο η ίδια έδειξε να συγκινείται και να ξεσπά σε κλάματα.

«Την απόλυτη ελευθερία της ψυχής μου...», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά τη στιγμή που δακρύζει και σταματά να μιλά, ενώ σε άλλο σημείο αποκαλύπτει: «Είχα πάρα πολύ καλούς άνδρες συναδέλφους. Τα σκούρα τα βρήκα από μία γυναίκα».

Και στο τέλος αυτού, η αθλητικογράφος κλείνει με το πιο σημαντικό μήνυμα: «Ήθελα να χτίσω μία Ευρυδίκη που την αγαπώ πολύ και την φροντίζω. Έμαθα πια να με αγαπώ και να με φροντίζω».

«18 λεπτά Ευτοπίας στα Γιάννενα», σημείωσε στην λεζάντα του βίντεο μεταξύ άλλων.