8 επώνυμες Ελληνίδες αποκαλύπτουν στο YOU τι βάζουν στην βαλίτσα των διακοπών τους

Πόσο κοστίζουν τα items που κουβαλούν μαζί τους

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Έτοιμες να σαλπάρουν για τα ελληνικά νησιά ή να πετάξουν σε εξωτικούς προορισμούς, να συναντήσουν φίλους και συγγενείς, να απομονωθούν με τον σύντροφό τους σε μια ερημική παραλία ή να διακοπάρουν με την οικογένειά τους πλάι στο κύμα...

Οι επώνυμες αφήνουν πίσω άγχη και... τηλεοπτικούς καημούς και φτιάχνουν βαλίτσα με τα απαραίτητα, ήτοι μπικίνι ή ολόσωμο και μερικά βασικά αξεσουάρ, κι όπου φύγει-φύγει! Το YOU σού δείχνει τις επιλογές τους για να πάρεις ιδέες και να βγεις στυλάτη στην ακτή!

Τι φοράνε στις διακοπές τους οι επώνυμες

Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή

Από την Πάρο στην Κρήτη και από εκεί στην Ύδρα και στο Πήλιο, ένα φιλί... δρόμος για την κούκλα τραγουδίστρια, που παίρνει από το χέρι τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη και χάνονται από... προσώπου γης. Στη βαλίτσα της βάζει το αγαπημένο της tribal μπικίνι που ανεβαίνει στους γλουτούς, δείχνοντας τα πόδια ψηλότερα. Τα ανάλογα κοσμήματα απογειώνουν το beachwear style της.

Κατερίνα Καινούργιου

Θα δώσει το “παρών” στη Μύκονο, με τον κολλητό της Νίκο Κοκλώνη και δεν αποκλείεται να πετάξει στο εξωτερικό, απολαμβάνοντας κάποια εξωτική παραλία. Σε κάθε περίπτωση ένα μπικίνι σε φωτεινό χρώμα θα τονίσει το μαύρισμά της, ενώ το μπαλκονέ στυλ που προτιμά στο top θα απογειώσει τη θηλυκότητά της. Φέτος προτιμά γυαλιά ηλίου με μπεζ σκελετό, βάζοντας μια ρετρό πινελιά στο look της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Λίγο θέλει ακόμα για να φτάσει η σιλουέτα της στα περσινά επίπεδα, χάνοντας σχεδόν όλα τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της. Η Κωνσταντίνα δεν απαρνιέται τα μπικίνι που δένουν στο πλάι, αυστηρά με τριγωνάκι στο top. Tα μεγάλα floral είναι η δική της προτίμηση, αφού ταιριάζουν στην ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της, ποζάροντας στον φακό για μια σέλφι με παρόμοια θήκη στο κινητό της. Τόσο matchy-matchy!

Δούκισσα Νομικού

Δούκισσα Νομικού

Ξεκαλοκαιριάζει στο εξοχικό της οικογένειας στη Μύκονο, με μια ενδιάμεση στάση στον τόπο καταγωγής του μπαμπά της, την Σχοινούσα. Όλη μέρα στη θάλασσα με τα δύο της παιδιά δεν χρειάζεται και πολλά. Ένα μπικίνι με sexy κοψίματα αναδεικνύει την τέλεια σιλουέτα της, ενώ με ένα παρεό το βράδυ είναι έτοιμη να βγει... ραντεβού με τον άντρα της!

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλη

Την Πάρο δεν την αλλάζει με τίποτα όσα καλοκαίρια κι αν περάσουν, αφού εκεί είναι το ησυχαστήριο της παρουσιάστριας και το μέρος όπου χαλαρώνει οικογενειακώς. Αν και η βαλίτσα της γεμίζει με ρούχα και παιχνίδια των παιδιών, ο δικός της... χώρος δεν έχει και πολλά-πολλά. Με ένα ολόσωμο μαγιό με V ντεκολτέ και ασορτί κορδέλα θα κάνει αίσθηση στη Μικρή Σάντα, ενώ τα cat-eye μαύρα γυαλιά της δημιουργούν έξτρα στυλ στην εμφάνισή της.

Μπέττυ Μαγγίρα

Τη θέλουν όλα τα κανάλια, είναι το πρόσωπο-έκπληξη της φετινής σεζόν αλλά εκείνη δεν βλέπει την ώρα να απομονωθεί με την οικογένειά της σε κάποιο... άγνωστο προορισμό – παραλία να 'ναι κι όπου να 'ναι! Η Μπέττυ αφήνει πίσω της τις σκοτούρες της δουλειάς και κλείνει τηλέφωνα, βάζει το αγαπημένο της μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι (γιατί μπορεί!) και αράζει για ώρες στη θάλασσα. Απαραίτητο αξεσουάρ, το... αντηλιακό και τα μαύρα της γυαλιά!

Σμαράγδα Καρύδη

Περνά τους καλοκαιρινούς μήνες στο εξοχικό της στην Αίγινα, όπου προσκαλεί φίλους και συναδέλφους για ολοήμερα πάρτι πλάι στο κύμα ή στην πισίνα. Μαζί με τον αγαπημένο της Θοδωρή Αθερίδη ετοιμάζουν δροσερές σαλάτες, που απολαμβάνουν όλοι παρέα στον κήπο με θέα τη θάλασσα. Έτσι το μαγιό δεν βγαίνει όλη μέρα από πάνω της, αφού κάνει... 24ωρες βουτιές. Στεγνώνει στην αιώρα ή την ξαπλώστρα και ξανά πάλι η ίδια... διαδρομή! Ένα μενταγιόν με ματάκι τη... φυλάει από το κακό το μάτι!

Ιωάννα Τούνη

Πολυταξιδεμένη όλο τον χρόνο, η Ιωάννα αν και νέα μαμά δεν ξεχνά τις παλιές της συνήθειες, παίρνοντας μαζί και τον “νουνίτο” της. Αίγυπτος, Σεν Τροπέ, Μύκονος, Σαντρορίνη είναι στην... σκαλέτα, οπότε τα μαγιό... ρέουν άφθονα – μαζί με τον αφρώδη οίνο που απολαμβάνει αγκαλιά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η ίδια επιλέγει minimal γραμμή στο μπικίνι της, που “κοντράρει” πετυχημένα με το bold φούξια χρώμα του, τιμώντας και με το παραπάνω τον κανόνα της ισορροπίας στη μόδα.