Ιωάννα Σαρρή: Τι φόρεσε στην συναυλία του Γιώργου Σαμπάνη στο Θέατρο Άλσος

Άκρως εντυπωσιακή!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Το βράδυ της Τετάρτης 12/7 το Θέατρο Άλσος πλημμύρισε ξανά από κόσμο. Λίγες εβδομάδες μετά την συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου, στην οποία είχε γίνει πανικός (δείτε εδώ αποκλειστικά μας βίντεο) ο Γιώργος Σαμπάνης έδωσε τον καλύτερό του εαυτό πάνω στην σκηνή. Στο πλευρό του εννοείται στάθηκε, όπως πάντα, η σύντροφός του Ιωάννα Σαρρή!

Η εκρηκτική καλλονή δεν σταμάτησε να σιγοτραγουδά τα κομμάτια του συντρόφου της, αλλά και να τον καμαρώνει.

Η εμφάνιση της Ιωάννας Σαρρή

Σαρρή: Τι φόρεσε στην συναυλία του Γιώργου Σαμπάνη στο Θέατρο Άλσος

Σαρρή: Τι φόρεσε στην συναυλία του Γιώργου Σαμπάνη στο Θέατρο Άλσος

«Είμαστε ήδη παντρεμένοι»

Ο Γιώργος Σαμπάνης παραχώρησε συνέντευξη σε δημοσιογράφο του Πρωινού με τις δηλώσεις του να προβάλλονται την Τετάρτη 14/6 σχετικά με την προσωπική του ζωή και όσα ετοιμάζει από καλλιτεχνικής πλευράς.

Ο μεγάλος ερμηνευτής δε δίστασε να αναφερθεί δημόσια στη σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή με την οποία πολύ καλά μαζί. Σε κάθε περίπτωση όμως θέλησε να ξεκαθαρίσει πως ο γάμος δεν είναι κάτι, που θα διαφοροποιούσε το μεταξύ τους. Κατά τη γνώμη του, ο τρόπος που ζει με την Ιωάννα είναι σα να είναι ήδη παντρεμένοι, όποτε η υπόλοιπη διαδικασία έχει να κάνει περισσότερο με το παραμύθι του γάμου αλλά και τη γνωστή γραφειοκρατία.

«Εμείς δεν έχουμε κάποια τρέλα να το πω έτσι να αποδείξουμε κάτι στους εαυτούς μας, εμείς είμαστε ήδη παντρεμένοι με την έννοια, ότι ξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται μαζί μας, ότι είμαστε μαζί, δε θα αλλάξει κάτι ένα τέτοιο πράγμα», είπε αρχικά ο Γιώργος Σαμπάνη και απάντησε σχετικά με τις θαυμάστριες: «Αν μου επιτρέπεις 16 χρόνια γράφω τραγούδια και τραγουδώ για να μπορώ να παίρνω κιλά και να μη σκέφτομαι με πια κοπέλα είμαι και το τι θα τραγουδάω. Αν ο κόσμος σε εμένα βλέπει το γκόμενο, καλύτερα να πάω σπίτι μου, δεν έχει νόημα».