Sarah Jessica Parker: H επιστροφή της Carrie Bradshaw είναι γεγονός και εμείς σου δείχνουμε τις πιο stylish στιγμές της μέσα στο χρόνο!

Βρήκαμε τα πιο iconic moments της λαμπερής πρωταγωνίστριας

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Είτε περπατά υπέρκομψη στους δρόμους της «πόλης που δεν κοιμάται ποτέ», της Νέας Υόρκης, είτε εμφανίζεται στη μικρή ή μεγάλη οθόνη με εντυπωσιακές δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών και μοναδικά αξεσουάρ δημοφιλών Οίκων μόδας, το σίγουρο είναι ότι το στιλ της αγαπημένης πρωταγωνίστριας του «Sex and The City» ήταν και είναι πηγή έμπνευσης, που όλες θέλουμε να μιμηθούμε... Πόσο τώρα μάλιστα που η συνέχεια του δεύτερου κύκλου της σειράς «And Just Like That» προβάλλεται ήδη και έχει γίνει viral! (δες και τις top beauty μεταμορφώσεις της από το 2002 μέχρι και σήμερα)

Οι πιο stylish στιγμές της Sarah Jessica Parker μέσα στο χρόνο

Από το 2022 μέχρι το 2005 η στιλάτη ηθοποιός, έχει κάνει αίσθηση με τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, και όχι μόνο. Εμείς επιλέξαμε μερικές από τις πιο εμβληματικές για να πάρεις μια μικρή γεύση και φυσικά για να εμπνευστείς! (δες και την πρώτη φωτογραφία από το «And Just Like That» χωρίς την Σαμάνθα)

2022

Σαν σταρ του παλιού καλού Hollywood, η ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Broadway με αφορμή την θεατρική παράσταση «Plaza Suite», στην οποία πρωταγωνιστούσε, με μια μάξι ροζ παραμυθένια δημιουργία του σχεδιαστή Pradal Gurung. Highlight της δημιουργίας ο τούλινος, διακοσμημένος με κρύσταλλα, χάντρες και παγιέτες μανδύας.

sarah jessica parker style
Shutterstock

2021

Στην πρεμιέρα του «And Just Like That», που έγινε στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στη Νέα Υόρκη, η ηθοποιός επέλεξε ένα custom, γκρι φόρεμα του Οίκου Oscar de la Renta με τούλινη φούστα σε ροζ-γκρι απόχρωση και κάπα. Το εντυπωσιακό αυτό look συμπλήρωσε με υπέροχα ροζ ψηλοτάκουνα από την προσωπική της σειρά παπουτσιών SJP.

sarah jessica parker style
Shutterstock

2018

Για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του «New York City Ballet Fall Fashion Gala», η ιέρεια του στιλ, επίλεξε μια φλογερή ασύμμετρη κόκκινη δημιουργία του Βρετανού σχεδιαστή, Giles Deacon. Η συγκεκριμένη δημιουργία ξεχώριζε για τις balloon λεπτομέρειες στα μανίκια και στο τελείωμα, που έκανε πραγματικά αίσθηση, ενώ η ίδια χαρακτηρίστηκε και ως μια από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς.

sarah jessica parker style
Shutterstock

2017

Είναι η χρονιά που η αγαπημένη ηθοποιός τιμάται στην κατηγορία «Premium Series» στο πλαίσιο των βραβείων «People’s Choice Awards». Για τη βραδιά, η Sarah εμφανίζεται με εντυπωσιακό έξωμο μεταλλιζέ φόρεμα σε μπρονζέ απόχρωση, που συνδυάζει με ψηλοτάκουνα πέδιλα στον ίδιο χρωματικό τόνο.

sarah jessica parker style
Shutterstock

2015

Με μάξι floral print δημιουργία του Οίκου Elie Saab -σε σμαραγδί απόχρωση- που συμπλήρωσε με φλατ σανδάλια από την προσωπική της συλλογή παπουτσιών SJP, η σταρ έδωσε για μια ακόμη φορά μαθήματα στιλ. Αφορμή ήταν εμφάνισή της στην εκδήλωση «Irish Repertory Theatre’s YEATS», που έγινε στη Νέα Υόρκη.

sarah jessica parker style
Shutterstock

2010

H απόλυτη red carpet εμφάνιση στην πρεμιέρα του «Sex And The City 2» στη Νέα Υόρκη. Η λαμπερή πρωταγωνίστρια φόρεσε μια εντυπωσιακή μάξι δημιουργία Valentino με ένα ώμο -στην απόχρωση του κίτρινου- την οποία συνδύασε με ασημί ψηλοτάκουνες γόβες.

sarah jessica parker style
Shutterstock

2009

Επιστροφή στα ‘80s έκανε η αγαπημένη ηρωίδα του «Sex And The City». Για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς αντέγραψε το εικονικό στιλ της Madonna με μια μίνι φούστα τουτού, μαύρο δικτυωτό κολάν, μπούστο τύπου κορσέ, τεράστια φούξια κορδέλα στα μαλλιά και έντονα κοσμήματα (πέρλες, μεγάλα σκουλαρίκια σε κρίκους) που ήταν και σήμα κατατεθέν της δεκαετίας.

sarah jessica parker style
Shutterstock

2006

Μια από τις λατρεμένες εμφανίσεις της στο «Met Gala» που είχε ως θέμα «AngloMania: Tradition and Trangession in British Fashion». Εκεί η πρωταγωνίστρια περπάτησε στο κόκκινο χαλί παρέα με τον αγαπημένο της σχεδιαστή Alexander McQueen φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία του σχεδιασμένη ειδικά για τη βραδιά. Η Parker φόρεσε ένα φόρεμα με ένα ώμο, με σκωτσέζικο κόκκινο καρό μοτίβο και λεπτομέρειες από τούλι και δαντέλα.

sarah jessica parker style
Shutterstock

2005

Άλλη μια εμφάνιση, εμπνευσμένη από τη δεκαετία των ‘80s. Στα ετήσια «Screen Actors Guild Awards», η ηθοποιός φόρεσε μια μίνι πουά δημιουργία σε άσπρο-μαύρο με τσόκερ στο λαιμό δημιουργώντας μια μοναδική αντίθεση με τα κατακόκκινα ψηλοτάκουνα, που συμπλήρωσαν το εντυπωσιακό της look.

sarah jessica parker style
Shutterstock

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ «AND JUST LIKE THAT»

Η δεύτερη σεζόν του «And Just Like That» είναι πλέον γεγονός! Η δημοφιλής παρέα γυναικών, του fabulous (πλέον) τρίο: Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis μπαίνει ξανά σε νέες ερωτικές περιπέτειες με την πρώτη να θρηνεί ακόμη τον απρόσμενο θάνατο του Mr. Big μέχρι φυσικά να κάνει την εμφάνισή του ο πρώην αρραβωνιαστικός της, Aidan Shaw!

Sarah Jessica Parker
Shutterstock

Στα 11 νέα επεισόδια της δεύτερης σεζόν, οι λαμπερές πρωταγωνίστριες επανασυστήνονται ως 50άρες πια μιλώντας για τις φιλικές και σεξουαλικές σχέσεις αλλά και τα όνειρα που δεν είναι ποτέ αργά για να τα κυνηγήσει κανείς; Highlight της σειράς; Η πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Kim Cattrall στο ρόλο της θρυλικής Samantha Jones σε επεισόδιο που λέγεται ότι θα προβληθεί προς τα τέλη της σεζόν. Στην Ελλάδα η σειρά προβάλλεται από ιδιωτική συνδρομητική πλατφόρμα.