Total denim: Τρεις παρουσιάστριες φόρεσαν τη μεγάλη τάση του φθινοπώρου

Πάρε ιδέες για μια σούπερ στυλάτη εμφάνιση

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Πάντα το φθινόπωρο το τζιν κυριαρχεί στις στυλιστικές επιλογές μας και γίνεται απαραίτητο fahion-item στις καθημερινές μας εμφανίσεις. Είναι αυτό το "μεταβατικό" ρούχο που επιλέγουμε οι περισσότερες στα all-day looks μας, όπως ακριβώς κάνουν και 3 αγαπημένες παρουσιάστριες, απογειώνοντας το total denim. Η Κατερίνα Καινούργιου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Μπέττυ Μαγγίρα σού δείχνουν πώς θα φορέσεις το αγαπημένο σου κομμάτι από την κορυφή ως τα νύχια για να είσαι to-the-point αλλά και για να δώσεις μαθήματα στυλ στο street style.

Denim Fantasy - Τα τζιν κομμάτια που θα λατρέψεις το χειμώνα!

Κατερίνα Καινούργιου - Η femme fatale

Η "Super Κατερίνα" επιλέγει τον δρόμο της θηλυκότητας στην εμφάνισή της, αφού τονίζει την καλλίγραμμη σιλουέτα της με ένα denim σύνολο που "αγκαλιάζει" τις γραμμές της και γίνεται η ιδανική πρόταση για να πετύχεις να στρέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου. Το σύνολο αυτό γίνεται για εκείνη "το άλλο της θνινόπωρο", όπως σχολιάζει, ενώ για σένα θα γίνει το... άλλο σου μισό στις all-day εξόδους σου. Ακολούθησε τρία βασικά tips για να είσαι για άλλη μία φορά υπέρκομψη:

  • Προτίμησε ψηλόμεση μάξι φούστα, που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και δείχνει τη σιλουέτα ψηλόλιγνη.
  • Φρόντισε το crop top (δες εδώ 3 διαφορετικά looks με κοντό τοπάκι) που θα φορέσεις να φτάνει μέχρι τη ζώνη της φούστας σου, και όχι πιο πάνω, για να είναι κομψό το αποτέλεσμα.
  • Ολοκλήρωσε το look σου με slouchy μπότες με μπεζ τόνο ή -εάν προτιμάς- από denim ύφασμα, για να τονίσεις τη μονοχρωμία.

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Η στυλάτη

Εάν θέλεις να αποκτήσεις την κομψότητα της παρουσιάστριας του Happy day δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το παράδειγμά της, που ποντάρει στην άνεση και στο στυλ. Η ίδια επιλέγει να φορέσει ένα φαρδύ τζιν παντελόνι, που τη βολεύει στην καθημερινότητά της, συνδυασμένο με ένα τζιν πουκάμισο, που μπορείς να φορέσεις και με άλλους τρόπους, φυσικά, στον ίδιο τόνο, δημιουργώντας ένα σούπερ στυλάτο head-to-toe look για όλες τις ώρες της μέρας. Τα δικά της tips;

  • Δημιούργησε "σιλουέτα" δένοντας μια ζώνη στη μέση σου.
  • Προτίμησε ψηλοτάκουνα και πρόσεξε η καμπάνα σου να "γλείφει" το οδόστωμα!
  • Για να βάλεις μια νότα έξτρα κομψότητας στο look, συνδύασέ το με χρυσαφί αξεσουάρ.

8 φθινοπωρινά all-day outfits για την πιο στυλάτη επιστροφή στην πόλη!

Μπέττυ Μαγγίρα - Η trendy

Με το δικό της κορμί, τα πράγματα είναι πολύ εύκολα για την Μπέττυ, αφού μπορεί να υποστηρίξει κάθε σύνολο που επιλέγει. Έτσι η πρότασή της στο total denim αποτελείται από crop στενό ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι και ανάλογο τοπ με τιράντες, που τονίζει τόσο-όσο τις γραμμές της και την κατατάσσει στις πιο ενημερωμένες στυλιστικά, αφού φέτος οι διεθνείς πασαρέλες λατρεύουν το double denim. Έχει και τα μυστικά της φυσικά:

  • Τα λαμπερά διακοσμητικά στις τσέπες βάζουν μια διακριτική glam πινελιά στο look.
  • Tα γαλάζια mules τονίζουν τον κοριτσίστικο χαρακτήρα του συνόλου.
  • Η επιλογή των κρίκων (δες πώς θα τους φορέσεις σωστά) δείχνει ότι η... ροκού ζει καλά μέσα της - στο στυλ της κατά περίπτωση.