Νονά στην Ύδρα η Τόνια Σωτηροπούλου - Η κομψή δημιουργία που φόρεσε στο πλευρό του Κωστή Μαραβέγια

Από MiRo

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η ιδιοκτήτρια του fashion brand, «The C Edition», Χριστίνα Κατσαούνη και ο σύζυγος της, Νικόλας Λάρδης το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε βάφτισαν τον γιο τους, Κίμων, σε ένα από τα πιο γραφικά νησιά του Αργοσαρωνικού, την Ύδρα. Νονές η Τόνια Σωτηροπούλου και η Χρύσα Λαΐου.

Η γνωστή ηθοποιός, λοιπόν, τα τελευταία 24ωρα βρέθηκε στο νησί με τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια, με τον οποίο έκλεισαν 2 ευτυχισμένα χρόνια γάμου, και μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram μοιράστηκαν φωτογραφίες από το ευχάριστο αυτό γεγονός.

Η εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου

Η Τόνια Σωτηροπούλου, μάλιστα, έκλεψε την παράσταση αφού για την περίσταση επέλεξε ένα λευκό wrap dress με τονισμένους ώμους του αγαπημένου της σχεδιαστικού διδύμου MiRo. Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο...

Τόνια Σωτηροπούλου νονά στην Ύδρα
Instagram

Πως διατηρεί το κορμί της η Τόνια Σωτηροπούλου

Σύμφωνα με τη Λίτσα Αναστασάκη στο περιοδικό YOU, δεν βάζει κρέας στο στόμα της όχι γιατί δεν της αρέσει αλλά κυρίως λόγω ιδεολογίας που προκύπτει από τη μεγάλη της αγάπη στα ζώα. Η Τόνια δεν είχε ποτέ θέμα με τα κιλά, διαθέτοντας, ωστόσο, ένα juicy σωματότυπο, αφού όπως παραδέχεται και εκείνη της αρέσει πολύ το φαγητό. Με τη φυτοφαγική της διατροφή έχει στραφεί περισσότερο στις σαλάτες, στα λαχανικά και στα όσπρια, ενώ αντικαθιστά τον αγαπημένο της... κιμά (ειδικά στο παστίτσιο) με σόγια, που δεν έχει καμία γευστική διαφορά. “Το πρώτο που έχεις να κάνεις για να κόψεις το κρέας είναι να αγαπάς το σώμα σου, να μη θέλεις να το φορτώνεις με τοξίνες”, λέει και προτείνει το δικό της ημερήσιο μενού.

Δείτε εδώ ένα πλάνο από το τι τρώει κάθε μέρα.