Η Κατερίνα Στικούδη φωτογραφίζεται πιο εκθαμβωτική από ποτέ

Το Υouweekly απαθανάτισε τη Νο1 pop star

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
photo by Κώστας Καπαρελιώτης
photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Το youweekly.gr φωτογράφισε την εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη, που έκανε για άλλη μία φορά τη διαφορά με την υπέροχη θηλυκή εικόνα της, επιλέγοντας υψηλής ραπτικής φόρεμα από το Οperafhouse, που το συνδύασε με μοναδικής αισθητικής statement κολιέ με μαργαριτάρια Pearlscenter και elegant πέδιλα Envieshoes. Δες στο βίντεο που ακολουθεί το glam look της Κατερίνας.

Το glam dressing της Κατερίνας

H τάση φέτος προστάζει cut-out φορέματα, που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και το σεξαπίλ με υπέρκομψο τρόπο, μέσα από υψηλής αισθητικής δημιουργίες και on-of-a-kind κομμάτια. Η Κατερίνα επέλεξε ένα one shoulder dress με μεγάλο σκίσιμο στους μηρούς από το operafhouse.com, κάνοντας μια statement εμφάνιση στον φακό του youweekly.gr.

stikoudi-forema

Το φόρεμά της θα το βρεις εδώ

Το minimal dress της συμπληρώθηκε ιδανικά με ένα εντυπωσιακό κολιέ, που κάνει δήλωση μόδας στο σύνολο, το οποίο επέλεξε από το pearlscenter.gr.

stikoudi-kolie

Πρόκειται για ένα vintage διπλής σειράς κολιέ με φυσικά μαργαριτάρια αρμονικά συνδυασμένα με φωτεινά σιτρίν και ονειρικούς αμέθυστους που καταλήγουν σε κίτρινο χρυσό 18Κ κούμπωμα, σχεδιασμένο για βασιλικές εμφανίσεις.

κολιέ πέρλες

Θα το βρεις εδώ

Η Α list εμφάνισή της δεν θα μπορούσε παρά να ολοκληρωθεί με ένα ζευγάρι παραμυθένια ψηλοτάκουνα πέδιλα Envie shoes,που κερδίζουν τα βλέμματα με την elegant αισθητική τους.

πέδιλα με στρας

Θα τα βρεις εδώ

Τα cut-out φορέματα είναι τάση

Διάσημες fashion influencers ορκίζονται στα μαύρα φορέματα με κοψίματα, που επιλέγουν για τις βραδινές εξόδους τους. Η Caroline Daur προτιμά cut-outs στη μέση και εντυπωσιακά κοσμήματα

ενώ και η Camila Coelho αναδεικνύει τις juicy γραμμές της με κοψίματα στους μηρούς

Στο operafhouse θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει

Μια πλούσια συλλογή από βραδινά φορέματα με cut-outs θα βρεις στο Operafhouse, για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στυλ. Δοκίμασε κομμάτια με θηλυκές λεπτομέρειες και glam διακοσμητικά, με παγέτες και metallic details και γίνε εσύ η "βασίλισσα της βραδιάς".

Kάνε μια grande εμφάνιση με ένα μαύρο γοργονέ

γοργονέ τουαλέτα

Θα το βρεις εδώ

Ή προτίμησε ένα σε gold metallic

χρυσαφί φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

Info

Opera Fashion House

Διεύθυνση: Δ. Λεωφ. Βουλιαγμένης 586 & Αλίμου, Αθήνα

Tηλ. 210 9956400, 210 9928723

Instagram: operafhouse

operafhouse.com

* Για να είσαι πάντα ενημερωμένη για τις τρέχουσες τάσεις και ό,τι πιο hot κυκλοφορεί στον χώρο της μόδας, μπες καθημερινά στο youweekly.gr, στο Instagram και στο Facebook.