Πώς η πρωταγωνίστρια του "The Crown" τίμησε... στυλιστικά την Diana

Με μια μοναδική εμφάνιση, ωδή στην κομψότητα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

To "The Crown" στο Netflix διανύει αισίως την 6η επιτυχημένη σεζόν, ενώ η παγκόσμια πρεμιέρα του έγινε χτες στο Λος Άντζελες. Όπως ήταν αναμενόμενο η λαμπερή πρωταγωνίστρια Elizabeth Debicki έδωσε το "παρών" κερδίζοντας τα φλας με την υπέρκομψη εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, τιμώντας με τον δικό της τρόπο την αείμνηστη πριγκίπισσα Diana.

Τι έκανε; Φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα off-shoulder, που θύμιζε εν πολλοίς το περίφημο "Revenge Dress" της Diana. Αξίζει να σημειωθεί πως η πρωταγωνίστρια όχι μόνο έχει λάβει τις καλύτερες κριτικές για την απόδοσή της στον ρόλο της πριγκίπισσας, αλλά πολλές φορές την έχουμε θαυμάσει μέσ σε παρόμοιες δημιουργίες, που θυμίζουν τα αξέχαστα ρούχα της Diana.

H Kate Middleton έχει 10 βασικά stylish tricks που ακολουθεί πιστά

Η Debicki επέλεξε το "revenge dress" της Diana

Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην ηθοποιό Elizabeth Debicki καθώς έφτασε στον χώρο της πρεμιέρας φορώντας ένα μαύρο LBD Bottega Veneta, από τη συλλογή της SS24. Σε off-the-shoulder γραμμή, με μίντι μήκος κέρδισε τις εντυπώσεις με την κομψότητά της, θυμίζοντας, μάλιστα, στους περισσότερους το "Revenge Dress" της Dianna. H πριγκίπισσα της Ουαλίας το είχε φορέσει το 1994 πάρτι της Serpentine Gallery και έφερε την υπογραφή της σχεδιάστριας Christina Stambolian.

Οι 5 πιο συχνές ερωτήσεις στην Google για τα στυλιστικά διλήμματα που όλες έχουμε

Από τότε, το φόρεμα έγινε περισσότερο γνωστό ως «The Revenge Dress», λόγω του γεγονότος ότι η πριγκίπισσα το φόρεσε το ίδιο βράδυ που ο πρίγκιπας Κάρολος εμφανίστηκε στην τηλεόραση παραδεχόμενος τις απιστίες του κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Το παρόμοιο φόρεμα της Debicki θύμιζε εντελώς το στυλ της Diana, με ίδιο σχεδόν σχέδιο και αξεσουάρ, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που η Elizabeth και η στυλίστριά της Elizabeth Saltzman επινοούν εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί με έμπνευση από την γκαρνταρόμπα της Diana.