Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φόρεσε το πιο minimal party look και θέλουμε να την αντιγράψουμε ASAP

Είναι η ιδανική πρόταση για την Παραμονή

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Οι περισσότερες όταν σκεφτόμαστε γιορτές και glam looks το μυαλό μας πάει σε εμφανίσεις-υπερπαραγωγή, που έχουν πάνω τους όλα εκείνα τα bold στοιχεία που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ωστόσο κάνει την ανατροπή και μας δείχνει πώς ένα minimal outfit μπορεί ταυτόχρονα να γίνει το αγαπημένο μας party look (δες 10 προτάσεις για τα γιορτινά καλέσματα) κάνοντας μάλιστα fashion statement. Kι εμείς δεν έχουμε παρά να το αντιγράψουμε ASAP!

Η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να σκεφτείς Παραμονή ή εορταστική περίοδο χωρίς να φέρεις στο μυαλό σου φορέματα εντυπωσιακά, βαρύτιμα κοσμήματα και εμφανίσεις που ξεχωρίζουν από χιλιόμετρο.

Στον αντίποδα, λοιπόν, η ιδέα είναι να δημιουργήσεις ένα μοδάτο minimal σύνολο που θα μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα στις φανταχτερές τουαλέτες και να κάνει τη διαφορά, αφού και άνετα θα νιώθεις και θα είσαι τόσο... όσο λαμπερή απαιτούν οι γιορτινές βραδιές! Αυτό έκανε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, επιλέγοντας κομμάτια που διαθέτουν το ανάλογο sparkle, δημιουργώντας το πιο στοχευμένο party look που θέλουμε να αντιγράψουμε.

Δείτε επίσης: Lucky charms: Απογείωσε τα γιορτινά looks σου φορώντας υπέροχα γούρια Panidis


Tα silver pants στο street style

Το silver trend δεν αφορά μόνο στο glam style της εορταστικής περιόδου και των βραδινών εξόδων, αλλά μπαίνει στα all-day outfits, δημιουργώντας απροσδόκητα στυλ, που μπορούν να σταθούν το ίδιο καλά το πρωί και το βράδυ, αφού το street style αποθεώνει το ασημί metallic παντελόνι.

Η ιδέα εδώ είναι να ισορροπήσεις την sparkle εικόνα του με casual κομμάτια ή αξεσουάρ, που θα χαρίσουν στο look σου την "ησυχία" που έχει ανάγκη για να σταθεί επάξια στις πρωινές εμφανίσεις. Αυτο σημαίνει να το συνδυάσεις με αθλητικά, jockey καπέλα, casual παλτό, classic blazers αλλά και τις αγαπημένες σου Ugg, αφού δεις φυσικά πώς μπορείς να τις συνδυάσεις φέτος τον χειμώνα, ενώ να θυμάσαι πως το μαύρο και το γκρι είναι οι αγαπημένοι του... σύντροφοι στο styling.

Copy the look

μαύρο σακάκι

Σακάκι, €110,99, Mango

μπλούζα ζιβάγκο

Top, €19,99, Η&Μ

ασημί παντελόνι

Ασημί παντελόνι, €105, Abercrombie

πέδιλα ασημί

Ασημί τσάντα, €86, LiuJo

τσάντα με στρας

Πέδιλα, €44,90, Envie shoes