H Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε το ιδανικό κοστούμι για την βραδιά των Χριστουγέννων

Mε αρκετές δόσεις λάμψης και θηλυκότητας

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Είναι από τις πιο κομψές παρουσίες στην εγχώρια showbiz. H Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κάθε... δικαίωμα να μας δείχνει τάσεις και μοδάτα looks, αφού η καριέρα της ως μοντέλο αλλά και η γνώσεις της περί μόδας της το... επιτρέπουν και με το παραπάνω. Μάλιστα, όσες φορές την έχουμε δει ή έχουμε κάνει σκρολ στο Instagram της μάς πείθει ακόμα περισσότερο ότι το κορίτσι αυτό έχει αξεπέραστο στυλ - και θέλουμε να το αντιγράψουμε ASAP.

Έτσι εσύ δεν έχεις παρά να τσεκάρεις την πιο trendy πρόταση για κοστούμι το βράδυ των Χριστουγέννων, που συνδυάζει μάλιστα την κλασική κομψότητα με τη μοδάτη εικόνα.

Η Ηλιάνα φόρεσε το ιδανικό κοστούμι της Παραμονής


Μπορείς να κερδίσεις εύκολα τις εντυπώσεις στο ρεβεγιόν ή όπου αλλού δώσεις το παρών μέσα στις γιορτές, επιλέγοντας μάλιστα όχι ένα φόρεμα-υπερπαραγωγή, αλλά κάνοντας τη διαφορά με ένα στυλάτο κοστούμι. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε ένα κλασικό μαύρο σύνολο όσον αφορά στην γραμμή του, που αποτελείται από παντελόνι σε flare γραμμή και κοντό κλασικό σακάκι με παγέτες, δημιουργώντας μια festive εικόνα που δεν περνά απαρατήρητη. Τα μυστικά της;

Δείτε επίσης: Βρήκαμε την quilted φούστα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - Θα τη φορέσεις σε πρωινές και βραδινές εμφανίσεις

Έβαλε μια μοντέρνα πινελιά στο κατά τα άλλα all-time-classic σύνολο μέσα από ένα σατέν λευκό bralette, που παραπέμπει σε ρετρό... μοδίστικες εποχές, συμπληρώνοντας ιδανικά το σύνολο με ψηλοτακουνες γόβες και ένα λουλούδι-choker στον λαιμό της, που είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις για τις γιορτές - και όχι μόνο!

Style tip: Εάν δεν είσαι και τόσο τολμηρή με το bralette, μπορείς να φορέσεις ένα lingerie top με δαντέλα σε λευκό επίσης χρώμα, που θα ταιριάξει τέλεια με το glam κοστούμι ή ένα στραπλες τop με metallic details, κατά προτίμηση silver glam.

Copy the look

σακάκι παγέτες

Mαύρο blazer, €119,90, Sugarfree

μαύρο παντελόνι

Παντελόνι, €99, Guess

λευκό σουτιέν

Bralette, €39,90, Spanx

μαύρες γόβες

Γόβες με αγκράφα, €89,90, Envie shoes

τσόκερ λουλούδι

Choker, €1,98, Temu