Emmy Awards 2024: Τα λαμπερά looks των σταρ που κέρδισαν τις εντυπώσεις

Το κόκκινο χαλί μεταμορφώθηκε για άλλη μία φορά σε πασαρέλα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Photo by Frazer Harrison Getty Images Ideal Image
Photo by Frazer Harrison Getty Images Ideal Image

Η σεζόν των βραβείων συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς, αφού μετά τις Χρυσές Σφαίρες της περασμένης εβδομάδας και τα Critics Awards της Κυριακής, τα 75α Primetime Emmy Awards παρουσιάστηκαν στο Peacock Theatre του Λος Άντζελες τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου - η τρίτη κατά σειρά λαμπερή εκδήλωση στο κόκκινο χαλί μέσα σε μόλις οκτώ μέρες.

Πολλοί από τους ίδιους σταρ ήταν φυσικά παρόντες, ενώ αρκετές ήταν οι τάσεις που είδαμε τις προηγούμενες μέρες να επανεμφανίζονται στην τελετή, με τα μαύρα και κόκκινα φορέματα να κυριαρχούν για άλλη μία φορά. Η μεγαλύτερη βραδιά της τηλεόρασης με οικοδεσπότη τον Anthony Anderson μάς χάρισε μοναδικές στιγμές, αφού είδαμε αγαπημένους πρωταγωνιστές δημοφιλών τηλεοπτικών σειρών αλλά και λαμπερά looks στις σταρ που κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Τα λαμπερά looks των σταρ που ξεχώρισαν στα Emmy Awards 2024

Μια σειρά από υπέροχες εμφανίσεις πρωταγωνιστριών σε τηλεοπτικές σειρές έλαβε το θερμότερο χειροκρότημα του κοινού και των λαμπερών προσκεκλημένων που έδωσαν το "παρών" στο Peacock Theatre, με το κόκκινο αλλά και το μαύρο χρώμα να έχουν για άλλη μία φορά την τιμητική τους στις επιλογές των κυριών. Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι vintage προτιμήσεις, με φορέματα από παλαιότερες συλλογές διάσημων Οίκων.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η βραδιά γέμισε από όμορφες δημιουργίες και γυναίκες που κέρδισαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί για τις στυλιστικές επιλογές τους - πέρα από το ταλέντο τους στη μικρή οθόνη. Ας δούμε, λοιπόν, τις σταρ που ξεχώρισαν στο red carpet.

Jessica Chastain

jessica chastain
Photo by Gilbert Flores Variety via Getty Images Ideal Image

Με μια υπέροχη vintage Gucci τουαλέτα, η ηθοποιός έλαμψε με την ομορφιά της, ποντάροντας σε ένα λαμπερό lime μάξι φόρεμα με παγέτες, τραβώντας τα βλέμματα στο θηλυκό ντεκολτέ της.

Monica Bellucci & Tim Burton

monica bellucci
Photo by Kevin Mazur Getty Images Ideal Image

Με έμφυτη κομψότητα και υψηλή αισθητική η Ιταλίδα ηθοποιός απέδειξε για άλλη μία φορά πως δεν χρειάζονται και πολλά για να ξεχωρίσεις. Με ένα υπέρκομψο tuxedo Saint Laurent έλαμψε με την ομορφιά της, κάνοντας ξεκάθαρα μία από τις ωραιότερες εμφανίσεις της βραδιάς.

Elizabeth Debicki

elizabeth debicki
Photo by Gilbert Flores/Variety via-Getty Images/IdealImage

Ένα minimal look προτίμησε η πρωταγωνίστρια στο "The Crown", επιλέγοντας μάξι βελούδινη μπορντό τουαλέτα Christian Dior Haute Couture, αφήνοντας να αναδειχτεί διακριτικά η ιδιαίτερη ομορφιά της.

Meghann Fahy

meghan fay
Photo by Amy Sussman Getty Images Ideal Image

Θυμίζοντας πολύ την Μargot Robbie της προηγούμενης βραδιάς, η ηθοποιός επέλεξε γοργονέ φόρεμα custom Armani Privé με απλικέ λουλούδια, αναδεικνύοντας ιδανικά την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Suki Waterhouse

suki waterhouse
Photo by Gilbert Flores Variety via Getty Images Ideal Image

Η 32χρονη ηθοποιός, που περιμένει το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της Robert Pattinson, έδειχνε απίστευτη μέσα στην κατακόκκινη δημιουργία Valentino SS23 Couture, με εντυπωσιακή ανοιχτή πλάτη και έναν τεράστιο φιόγκο στη μέση της. Μάλιστα η ίδια δεν δίστασε να πει σε δηλώσεις της ότι το φόρεμα χρειάστηκε επιδιορθώσεις για να χωρέσει η... κοιλίτσα της!

Selena Gomez

selena gomez
Photo by Neilson Barnard Getty Images Ideal Image

Με μια εκθαμβωτική custom pre-fall 2024 δημιουργία Oscar de la Renta, με περισσότερες από 450.000 παγέτες, ενώ, σύμφωνα με τον διάσημο Οίκο, χρειάστηκαν 930 ώρες κεντήματος στο χέρι για την ολοκλήρωσή του. To σύνολο συμπληρώθηκε ιδανικά με ένα κολιέ με πολύτιμους λίθους Tiffany & Co.

Heidi Klum

heidi klum
Photo by Jerod Harris Getty Images Ideal Image

Το 50χρονο supermodel εμφανίστηκε στην τελετή απονομής με ένα τιρκουάζ vintage γοργονέ φόρεμα και ασορτί σκουλαρίκια, που συνδύασε με παρόμοιους τόνους στο μακιγιάζ της, στρέφοντας φυσικά όλα τα βλέμματα πάνω της.