Βρήκαμε το φόρεμα της Φαίη Σκορδά: Για να αντιμετωπίσεις το κρύο με στυλ

Ένα κομμάτι που θα σε κρατήσει ταυτόχρονα ζεστή και στυλάτη

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Είναι γνωστή η αγάπη της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ για τα φορέματα και αυτό το καταλαβαίνει και ο πιο αδαής της μόδας, αφού η Φαίη Σκορδά διαθέτει τα πιο καλλίγραμμα πόδια της εγχώριας showbiz. Με ένα φουστάνι μπορεί, λοιπόν, να τα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο, επιλέγοντας συνήθως κοντό μήκος.

Πριν από μερικές μέρες, ωστόσο, έκανε τη διαφορά, φορώντας το πιο στοχευμένο φόρεμα του χειμώνα για να αντιμετωπίσεις το κρύο με στυλ. Η ιδέα εδώ είναι να παραμείνεις ζεστή όταν πέφτει η θερμοκρασία αλλά να μην χάσεις την κομψότητά σου. Γίνεται!

Η Φαίη Σκορδά αντιμετωπίζει το κρύο με στυλ

Είναι από τις πιο καλοντυμένες παρουσιάστριες, αφού κάθε της εμφάνιση λαμβάνει τα πιο θετικά σχόλια και γίνεται αντικείμενο... στυλιστικής συζήτησης. Η ίδια προτιμά πάντα να αναδεικνύει τις τάσεις στα σύνολά της, βάζοντας ωστόσο τη δική της πινελιά σε κάθε περίπτωση.

Φωτεινά χρώματα μέσα στον χειμώνα, bold εμπριμέ και in-fashion συνδυασμοί είναι τα ατού της, που χρησιμοποιεί για να αναδείξει τα trends, ενώ το μακιγιάζ και τα μαλλιά της φροντίζει πάντα να ταιριάζουν με το look που έχει επιλέξει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)

Ένα πλεκτό φόρεμα με ζιβάγκο, από το Desiree Fashion, που δεν πρέπει να λείπει από καμία χειμερινή ντουλάπα, αφού και μεγάλη τάση είναι για τους επόμενους μήνες και βασικό κομμάτι σε μια capsule γακρνταρόμπα.

Μάλιστα, εκείνη το προτίμησε στο χρώμα της χρονιάς, αφού το φούξια πρωτοστατεί τον χειμώνα, βάζοντας "αισιόδοξες" πινελιές στο καθημερινό μας look, "σπάζοντας" παράλληλα τη μονοτονία του μαύρου και του γκρι. Οπότε δεν έχεις παρά να αντιγράψεις το outfit της Φαίης Σκορδά και να αντιμετωπίσεις κι εσύ τον κρύο καιρό με στυλ.


Highlight: Φαίη δημιούργησε ένα retro style, επιλέγοντας να βάλει μια λεπτή μαύρη ζώνη στη μέση της, που συνδύασε με ψηλές μπότες,δημιουργώντας μια κομψή σιλουέτα, ενώ ενίσχυσε το styling με ένα εντυπωσιακό σινιόν στα μαλλιά της, τονίζοντας τον vintage χαρακτήρα του look.