Άγιος Βαλεντίνος: Η Βρισηίδα Ανδριώτου & ο Σπύρος Μαρτίκας γιορτάζουν λαμπεροί και στυλάτοι

Το youweekly.gr φωτογράφισε το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
photo by Κώστας Καπαρελιώτης
photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Γιορτάζουν όλο τον χρόνο και δεν σταματούν να μιλάνε για τον έρωτα και την αγάπη τους. Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και το youweekly.gr τους φωτογράφισε σε ένα εντυπωσιακό editorial με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου που πλησιάζει.

Οι δυο τους πόζαραν στον φακό σε τρυφερά ενσταντανέ, φορώντας υπέροχα ρούχα και αξεσουάρ, που ταιριάζουν στο "αγιοβαλεντίνικο" κλίμα για τη μέρα των ερωτευμένων.

Σε ένα ολόφρεσκο... ροζ λουλούδι μεταμορφώθηκε η Βρισηίδα με ένα εντυπωσιακό φόρεμα Runway Project, που συμπλήρωσε ιδανικά με γόβες Νak shoes και ασημί mini bag Pink Woman, με τον Σπύρο να στέκεται στο πλευρό της πιο γοητευτικός από ποτέ με δερμάτινο τζάκετ και μπλούζα Sagiakos emporio, παντελόνι Marks & Spencer και παπούτσια Sandy.s. Δες το ακόλουθο βίντεο για να πάρεις ιδέες.

Το πιο ερωτευμένο & στυλάτο ζευγάρι της showbiz

Η μέρα των ερωτευμένων έδωσε την ευκαιρία στο πιο in love ζευγάρι της showbiz να διαλέξει στυλάτα ρούχα και αξεσουάρ και να ποζάρει στο youweekly.gr, κάνοντας παιχνίδια με τον φακό και ανταλλάσσοντας "καυτά" φιλιά και λόγια αγάπης.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου επέλεξε ένα ροζ φόρεμα-λουλούδι από το Runway Project, που συνδύασε με ροζ ψηλοτάκουνες γόβες Nak Shoes και silver mini bag Pink Woman δημιουργώντας μια #barbiecore εμφάνιση, που κέρδισε τις εντυπώσεις.

μαρτίκας σπύρος
Photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Ο αγαπημένος της Σπύρος Μαρτίκας επέλεξε δερμάτινο τζάκετ και μπλούζα Sagiakos emporio, που συνδύασε με παντελόνι Marks & Spencer και παπούτσια Sandy.s, λαμβάνοντας επάξια πολλούς έξτρα πόντους με το γοητευτικό του στυλ.

Άλλωστε είναι ένας τζέντλεμαν, κομψός και στυλάτος, που δεν διστάζει να προσφέρει στην αγαπημένη του ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα, με τους δυο τους να δηλώνουν τρελά ερωτευμένοι και πανέτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Μέχρι τότε είναι το πιο... χάρμα οφθαλμών ζευγάρι που λατρεύουμε να βλέπουμε!

Φόρεσε ροζ του Αγίου Βαλεντίνου

Μπορεί να έχεις συνδέσει την ημέρα των ερωτευμένων με το κόκκινο χρώμα, αλλά μην αγνοήσεις το ροζ, για να τονίσεις το girly style σου αλλά και το #barbiecore look σου. H Βρισηίδα Ανδριώτου λατρεύει το χρώμα της τσιχλόφουσκας, αφού το νεαρό της ηλικίας της της επιτρέπει να αναδείξει την κομψότητά της με ένα bodycon φόρεμα πέρα από τον έρωτά της.

μαρτίκας ανδριωτου
Photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Κάνε τη δική σου... ροζ επανάσταση φέτος και πόνταρε στο απόλυτο χρώμα της Barbie.

Διάλεξε ένα ροζ φόρεμα για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Στο Runway Project θα ανακαλύψεις μια πλούσια συλλογή με εντυπωσιακά φορέματα για να διαλέξεις αυτό που θα φορέσεις την ημέρα των ερωτευμένων για να κερδίσεις τις εντυπώσεις - του αγαπημένου σου και των γύρω σου! Προτίμησε ένα θηλυκό ροζ κομμάτι για να κάνεις τη διαφορά και άφησε τον καλό σου να σε ερωτευτεί για άλλη μία φορά!

φόρεμα με στρας

Φούξια με hatler neck, €190 - Θα το βρεις εδώ

φούξια φόρεμα

Bodycon, €110 - Θα το βρεις εδώ

ροζ φόρεμα

Mini metallic, €32 - Θα το βρεις εδώ

φόρεμα με φτερά

Με φτερά, €98 - Θα το βρεις εδώ

ροζ φόρεμα με στρας

Με στρας, €98 - θα το βρεις εδώ

Ερωτευμένες γυναίκες επιλέγουν ροζ χρώμα

Kim Kardashian

Blake Lively

Margot Robbie

Florence Pugh

Lily James

Alessandra Ambrosio