Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το αγαπημένο της αξεσουάρ - Και must-have της σεζόν

Χαρίζει έξτρα στυλ και δημιουργεί κομψή σιλουέτα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το αγαπημένο της αξεσουάρ - Και must-have της σεζόν

Είναι γνωστή η αγάπη της για τη μόδα και το στυλ της είναι αξεπέραστο, ενώ κάθε φορά που φοράει μια τάση, όλες θέλουμε να την αντιγράψουμε. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διαθέτη έμφυτη κομψότητα και elegance, ενώ οι στυλιστικές επιλογές της είναι πάντα προσεγμένες και απόλυτα στοχευμένες.

Πριν από μερικές μέρες την είδαμε να φοράει τη Νο1 τάση στα αξεσουάρ της σεζόν και ζηλέψαμε την εμφάνισή της, που με ένα απλό αξεσουάρ πέτυχε να την απογειώσει. Η διάσημη ζώνη-κορσές επανακάμπτει δυναμικά το 2024 και θα τη δούμε να συνοδεύει all-day εμφανίσεις, χαρίζοντάς τους έξτρα δόσεις στυλ και κομψότητας.

H Νο1 τάση της σεζόν στα αξεσουάρ

Εδώ και κάποιους μήνες έχουμε παρατηρήσει την επιστροφή της ζώνης, η οποία γύρω στο 2000 κυριαρχούσε στα looks. Σε κάθε της μορφή ή σχέδιο, λεπτή και πιο φαρδιά, τοποθετείται σχεδόν σε όλα τα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας και τα μεταμορφώνει στη στιγμή.

Φέτος, ξανά η ζώνη λαμβάνει τη θέση που είχε στο παρελθόν, με αυτό το statement αξεσουάρ να παρουσιάζεται στις πασαρέλες και οισχεδιαστές να τη φοράνε στα μοντέλα τους με διάφορους τρόπους.

Αλλά και στο street style τα κορίτσια που αγαπούν τη μόδα, τη δένουν στη μέση τους με χάρη και ξεχωρίζουνμε τις εμφανίσεις τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε τη ζώνη-κορσέ

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε μια ζώνη-κορσέ για να αναδείξει ένα total black σύνολο, δημιουργώντας μια κομψή σιλουέτα και ένα υπέροχο look. Η ιδέα εδώ είναι να απογειώσει ένα μάξι bodycon φόρεμα, τονίζοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της και προσθέτοντας έξτρα πόντους στυλ στο look.

Να θυμάσαι ότι η ζώνη-κορσές έχει πολλαπλές χρήσεις, αφού μπορείς να τη φορέσεις το ίδιο καλά με στενά κομμάτια όσο και με πιο φαρδιά, έχοντας το ίδιο στυλιστικό αποτέλεσμα: τη δημιουργία λεπτής σιλουέτας, αλλά και μιας εικόνας σούπερ μοδάτης - δοκίμασέ την πάνω από σακάκια ή παλτό και κάνε τη διαφορά!

Απόκτησε μια ζώνη-κορσέ

ζώνη με κορδόνια

Μαύρη ζώνη με κορδόνια, €26, Boho Chic

φαρδιά ζώνη

Φαρδιά με φιόγκο, €23,70, La Redoute

ζώνη κορσές

Με αγκράφες, Alaia

ελαστική ζώνη

Ελαστική, Dolce&Gabbana

μαύρη ζώνη

Δερμάτινη, Altuzarra