Ζηλεύεις τη γούνα της Lennifer Lopez; Είναι Ελληνίδας σχεδιάστριας και μπορείς να τη βάλεις κι εσύ!

Η διάσημη ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα μοδάτο... ελληνικό παλτό

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Είναι μια γυναίκα που ξεχωρίζει τόσο με τις casual όσο και με τις glam εμφανίσεις της στο street style αλλά και στο κόκκινο χαλί. Η Jennifer Lopez λατρεύει τα πολυτελή κομμάτια σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ και η διάσημη γκαρνταρόμπα της διαθέτει πολλά haute couture κομμάτια αλλά και one-of-a-kind δημιουργίες.

Όπου κι αν δώσει το "παρών" τα σύνολά της κάνουν δήλωση μόδας, με τον ξένο Τύπο αλλά και τους ειδικούς ανά τον κόσμο να μιλάνε για το στυλ της με τα πιο κολακευτικά λόγια. Γνωστή για την αγάπη της στα πολυτελή brands, δεν διστάζει να επιλέγει ό,τι είναι Νο1 στις τάσεις και δη... πανάκριβο. Και καλά κάνει!

Ωστόσο, η Jennifer Lopez μάς εξέπληξε θετικά για άλλη μία φορά όχι μόνο με το στυλ της αλλά κιαι με το brand που επέλεξε για να εμφανιστεί στην Paris Fashion Week. Με εντυπωσιακή faux γούνα Ελληνίδας σχεδιάστριας έκλεψε τα βλέμματα, με τον Τύπο να εκθειάζει την επιλογή της.

jennifer

H γούνα της Jennifer Lopez είναι Ελληνίδας σχεδιάστριας

Μια μακριά faux γούνα έκανε fashion statement στο casual look τής JLo, δημιουργώντας εκείνη το ιδανικό athleisure style αλλά και μια εικόνα "ήσυχης πολυτέλειας" που μας εντυπωσίασε. Η ίδια επέλεξε το εντυπωσιακό πανωφόρι από το brand της Ελληνίδας σχεδιάστριας Βάσιας Κωσταρά, και μάλιστα από τη συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023-2024, που μπορείς να το αποκτήσεις κι εσύ με 520 ευρώ.

Η γούνα Vassia Kostara αναδεικνύει το Dynasty style, δημιουργώντας ένα elegant και σοφιστικέ στυλ, ενώ η JLo την ανέδειξε μέσα από το casualwear της, συμπληρώνοντας το outfit με γκρι Celine φούτερ, jean παντελόνι και Adidas sneakers.

γούνικο πανωφόρι

Θα την βρεις εδώ

Τη διαφορά φυσικά έκανε η mini bag στα χέρια της, μια σπάνια Hermes Himalayan Birkin bag, που κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ περί τα 450.000 ευρώ!

Η Βάσια Κωσταρά ανέβασε φωτογραφίες με τη διάσημη ηθοποιό στο προφίλ της στο Instagram, αλλά και στη σελίδα του brand της, μην μπορώντας να κρύψει τη χαρά της για τη μοδάτη και stylish εικόνα της Jennifer.