Γιατί το έκανες αυτό κορίτσι μου; Το στυλιστικό ατόπημα της Σάσας Μπάστα

Φόρεσε μοδάτα κομμάτια αλλά έκανε ένα λάθος...

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Είναι ομολογουμένως μια πανέμορφη γυναίκα, που τραβά πάνω της όλα τα αντρικά (και γυναικεία!) βλέμματα στο πέρασμά της, ενώ όπου κι αν δώσει το "παρών" προκαλεί (εύκολα) πανικό. Η Σάσα Μπάστα λατρεύει τις στυλιστικές επιλογές που αναδεικνύουν τα εξαιρετικά της κάλλη -και καλά κάνει-, προτιμώντας θηλυκά κομμάτια που τονίζουν τις καμπύλες της.

Τα μίνι φορέματα, τα στενά παντελόνια και τα body με κοψίματα είναι συνήθως τα κομμάτια που φοράει στις εξόδους της, το ίδιο θηλυκά και με έντονο σεξαπίλ, όπως τα looks που επιλέγει για την πίστα - χωρίς τόσο glam και στρας αλλά με έμφαση στις τάσεις και στις hot λεπτομέρειες.

Σε πρόσφατη έξοδό της, λοιπόν, κινήθηκε στο γνωστό και πολυαγαπημένο της "καυτό" στυλ, αλλά ένα στυλιστικό ατόπημα τής στοίχισε από το να παρουσιάσει μια κομψή και μοδάτη εμφάνιση. Η Σάσα Μπάστα πόνταρε σε δύο βασικά trends, το leather παντελόνι και το denim, που ταιριάζουν άριστα μεταξύ τους, αλλά μια λεπτομέρεια "χάλασε" την εικόνα της.

Το στυλιστικό ατόπημα της Σάσας Μπάστα

Μια βραδινή έξοδος στο Beluga ήταν αρκετή για να πέσουν όλα τα φλας πάνω στη Σάσα Μπάστα, που για άλλη μία φορά κέρδισε τις εντυπώσεις με την ομορφιά και τη σαγήνη της. Με ένα casual σύνολο, που μόνο εκείνη ξέρει να μεταμορφώνει σε βραδινό, η κούκλα τραγουδίστρια έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

σάσα μπάστα

Το skinny μαύρο δερμάτινο παντελόνι συνδυάστηκε ιδανικά με ένα τζιν top εν είδει κορσέ, που είναι από τις σημαντικότερες τάσεις της άνοιξης, ολοκληρώνοντας το look της με επίσης τζιν μπότες μέχρι το γόνατο σε φαρδιά γραμμή. Πού είναι το λάθος;

Η Σάσα θέλησε να δημιουργήσει ένα combo τοπ-μπότας, αλλά το μόνο που κατάφερε είναι να "κοντύνει" τη σιλουέτα της, αφού οι μπότες "κόβουν" απότομα το σώμα μεταξύ ποδιού και μέσης.

Ιδανικά θα έπρεπε να φορέσει μπότες στο ίδιο χρώμα με το παντελόνι, για μια ομοιόμορφη εικόνα, ενώ το εξαιρετικό τοπ και οι μοδάτες μπότες θα μπορούσαν να φορεθούν με ένα ανοιχτόχρωμο παντελόνι ή -ακόμα καλύτερα- σε ένα total denim outfit. Ο λόγος; Το μαύρο χρώμα στο bottom "χάνεται" στην ουσία από το σύνολο, αφήνοντας μπότες και τοπ στο... κενό.