Ποια το φόρεσε καλύτερα; 4 επώνυμες επέλεξαν chic ασπρόμαυρο look και μας δίχασαν

Γούστα είναι αυτά και πάντα οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Πάντα οι καλοντυμένες γυναίκες κινούν το ενδιαφέρον μας και ειδικά εκείνες που επιλέγουν διαχρονικά και κλασικά κομμάτια στις εμφανίσεις τους, αναδεικνύοντας η καθεμία το look της με τον δικό της προσωπικό τρόπο. Το κομψό ασπρόμαυρο αυτήν τη φορά έχει την τιμητική του στις επιλογές 4 επώνυμων κυριών, που το φόρεσαν με διαφορετικό τρόπο και μας δίχασαν - στυλ, εμφάνιση, λεπτομέρεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο!

Η Κάτια Ταραμπάνκο, η Μαρία Φραγκάκη, η Ελένη Τσολάκη και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βγήκαν μια βραδινή βόλτα φορώντας ασπρόμαυρα σύνολα, που εντυπωσίασαν, ενώ καθεμία ξεχωριστά έδωσε έμφαση στα δικά της δυνατά σημεία αλλά και στις τρέχουσες τάσεις, δημιουργώντας elegant outfits.

Ποια φόρεσε καλύτερα το ασπρόμαυρο; Ποια έκανε τα περισσότερα λάθη στο στυλ της; Ποια μας άφησε με το στόμα ανοιχτό με την εμφάνισή της. Ποια θα μπορούσε... λίγο παραπάνω; Οι 4 κυρίες από την εγχώρια showbiz δίνουν ένα μάθημα στυλιστικό και κερδίζουν ή χάνουν στις λεπτομέρειες.

4 επώνυμες φόρεσαν ασπρόμαυρο look και μας δίχασαν

Μας αρέσει ή δεν μας αρέσει! Η Κάτια Ταραμπάνκο, η Μαρία Φραγκάκη, η Ελένη Τσολάκη και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πόνταραν σε ασπρόμαυρα σύνολα και πέτυχαν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας και να μας διχάσουν σχετικά με μερικές λεπτομέρειες που η καθεμία πρόσθεσε στο outfit της.

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως και οι 4 γυναίκες πέτυχαν να αναδείξουν το black&white και να μας πείσουν (για άλλη μία φορά) πως είναι ο απόλυτος, υπέρκομψος και πάντα safe συνδυασμός για κάθε περίσταση.

Κάτια Ταραμπάνκο

κάτια ταραμπάνκο

Μια μοδάτη εμφάνιση έκανε η Κάτια, που στόχευσε σωστά στο κάπρι παντελόνι, στο πουκάμισο που το σχέδιό του είναι σαν να φοράς γραβάτα -hot τάση-, με τα λευκά minimal αθλητικά και τις κάλτσες να ολοκληρώνουν ιδανικά το σύνολο. Highlight, οι λευκές μανσέτες του πουκαμίσου που φαίνονται από το σακάκι. Εύγε!

Μαρία Φραγκάκη

μαρία φραγκάκη

Κομψό σακάκι, που τονίζει τη μέση και δημιουργεί μια πολυτελή εμφάνιση με το χρώμα του έτσι ή αλλιώς. Όμως, ο συνδυασμός του με ένα faux leather παντελόνι καμπάνα δεν είναι και τόσο στοχευμένος, αφού αυτόματα "ρίχνει" όλο το look. Οι πλατφόρμες ταιριάζουν τέλεια με το παντελόνι, αλλά όχι με το σακάκι. Ιδανικά ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα και ένα κάπρι ή cigarette παντελόνι θα ήταν η καλύτερη πρόταση.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

ευρυδίκη βαλαβάνη

Απευθείας από σελίδες περιοδικού μόδας μοιάζει βγαλμένη η Ευρυδίκη, που προτίμησε ανδρόγυνο σύνολο, βάζοντας μια θηλυκή πινελιά με τις κλασικές μαύρες pumps. Μαύρο κοστούμι σε loose γραμμή και λευκό πουκάμισο συνθέτουν ένα υπέρκομψο και πολύ trendy look, ενώ το ανοιχτό πουκάμισο και το minimal κόσμημα αποτελούν τα key-items για να χαρακτηρίσουμε το σύνολο εξαιρετικό.

Ελένη Τσολάκη

ελένη τσολάκη

H Ελένη έχει αδυναμία στα casual-chic σύνολα, κάτι που αποδεικνύει πολλές φορές στις εξόδους της. Ένα all-time classic ασπρόμαυρο outfit αποτελεί πάνω της τον ορισμό της αβίαστης κομψότητας. Το μόνο που θα μπορούσε να αλλάξει ενδεχομένως είναι το μαύρο ζιβάγκο, που ναι μεν είναι τάση, αλλά μοιάζει να την "πνίγει". Εναλλακτικά, μια statement αλυσίδα στον λαιμό θα έκανε εύκολα δήλωση μόδας.