3 φορές που η Χριστίνα Μπόμπα μάς απογοήτευσε στυλιστικά

Θα μπορούσε και καλύτερα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι από τις γυναίκες που μας εμπνέουν με το στυλ τους και καθημερινά, μας δίνει ιδέες για τη μόδα και την ομορφιά και πολλά από τα looks της κατά καιρούς τα έχουμε υιοθετήσει κι εμείς, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που λατρέψαμε μια κομψή της εμφάνιση.

Μανούλα δύο δίδυμων παιδιών, ξέρει από μόδα και στυλ, δημιουργώντας κάθε φορά κομψά looks ανάλογα με την περίσταση. Ωστόσο, κάποιες φορές (σε όλες μας έχει συμβεί αυτό), μια εμφάνιση κάπου "κλοτσάει" και το στυλιστικό αποτέλεσμα δεν είναι το αναμενόμενο.

Τρεις φορές, λοιπόν, η Χριστίνα Μπόμπα μάς απογοήτευσε στυλιστικά, κάνοντας μερικά... ατοπήματα στους συνδυασμούς, που αδίκησαν τη συνολική της εικόνα. Δες στη συνέχεια τα σύνολα που μας απογοήτευσαν αλλά και τις διορθώσεις που θα κάναμε, για ένα πιο κομψό αποτέλεσμα.

3 φορές που η Χριστίνα Μπόμπα μάς απογοήτευσε με το στυλ της

#ντραπέ φόρεμα

Η Χριστίνα έχει αδυναμία στα θηλυκά φορέματα, αναδεικνύοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ενώ τα κρουαζέ κομμάτια έχουν μια περίοπτη θέση στην γκαρνταρόμπα της. Σε μοβ μοδάτο χρώμα, ταιριάζει τέλεια στα χρώματά της -και στις τάσεις-, ενώ είναι από τα πιο αγαπημένα σχέδια των γυναικών ανά τον κόσμο.

Θα ταίριαζε καλύτερα: Με ankle booties ή μπότες μέχρι το γόνατο, για ένα πιο chic&feminine αποτέλεσμα.

#πλεκτό φόρεμα

Είναι το πιο βολικό και θηλυκό κομμάτι του χειμώνα, που θα φοράς και όλη την άνοιξη. Ένα πλεκτό off-shoulder φόρεμα σε λευκό χρώμα δεν λείπει από την καθημερινότητα της Χριστίνας Μπόμπα, που αναδεικνύει τις γραμμές της. Θα το φορέσεις το ίδιο καλά από το πρωί ως το βράδυ, όπως και εκείνη.

Θα ταίριαζε καλύτερα: Με kitten heels ή και Mary Janes, για μια ρετρό και κομψή εμφάνιση.

#LBD φόρεμα

Διαχρονικό, κλασικό και πολυαγαπημένο, το "μικρό μαύρο φόρεμα" δεν λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα που σέβεται τον εαυτό της - πόσω μάλλον της Χριστίνας. Είναι η πιο safe επιλογή όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις για να βγεις το βράδυ, που η Χριστίνα απογειώνει και με το παραπάνω.

Θα ταίριαζε καλύτερα: Με ένα statement κολιέ, η εικόνα θα ήταν απλώς... εκθαμβωτική!