Θυμάσαι τη Μόνικα Λεβίνσκι; Επιστρέφει στα 50 της ως μοντέλο και προκαλεί (ξανά) χαμό!

Μετά τον Λευκό Οίκο έρχεται με νέα καριέρα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Μια νέα σελίδα στην καριέρα της ανοίγει η Μόνικα Λεβίνσκι, που από ασκούμενη στον Λευκό Οίκο (και με ένα σκάνδαλο στην πλάτη με τον πρόεδρο Μπιλ Κλίντον το 1998) έγινε ακτιβίστρια, αγωνίστρια κατά του bullying, συγγραφέας και παραγωγός. Και πλέον... μοντέλο! Είναι η πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας που παρουσίασε αυτή την εβδομάδα το brand μόδας Reformation, προκαλώντας για άλλη μία φορά χαμό!

Η εκστρατεία, ονομάζεται "You’ve Got the Power" και η 50χρονη σήμερα Λεβίνσκι πόζαρε με χάρη στον φακό της Zoey Grossman, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες στις ΗΠΑ: Να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές. Και παράλληλα για να τονώσει τη ματαιοδοξία της, γνωρίζοντας τον εαυτό της στη νέα γενιά.

Η Μόνικα Λεβίνσκι επιστρέφει ως μοντέλο στα 50 της χρόνια

Ήταν πίσω στο 1998 όταν αποκαλύφθηκε η σχεδόν τρία χρόνια σχέση της 22χρονης τότε Μόνικας Λεβίνσκι με τον Πρόεδρο της Αμερικής Μπιλ Κλίντος, ανάβοντας φωτιές στον Λευκό Οίκο. Τόσο η ασκούμενη όσο και ο Πρόεδρος παραδέχτηκαν την σχέση τους, ζητώντας δημόσια "συγγνώμη" και μετανοώντας για τις πράξεις τους.


Από τότε μέχρι σήμερα η Μόνικα μεταμορφώθηκε σε μια γοητευτική γυναίκα, που όπως ανέφερε και η εκπρόσωπος του fashion brand Reformation "προβάλλει αυτοπεποίθηση και αισθησιασμό. Στις φωτογραφίες της καμπάνιας την βλέπουμε ως μοντέλο να φοράει καλοραμμένα office looks, statement κομμάτια αλλά και δυναμικά αξεσουάρ, αποπνέοντας αίγλη και γοητεία!

Όσο για τις δικές της προκλήσεις μπροστά στην κάμερα; "Δεν νιώθω άνετα μπροστά σε μια κάμερα. Θεωρώ ότι είναι αγχωτικό ακόμα και να διαλέγεις αυτό που θα φορέσεις". Σήμερα είναι συντάκτρια στο Vanity Fair, ενώ μια κινηματογραφική καριέρα σε ρόλο σκηνοθέτη δείχνει να την ενδιαφέρει πολύ, κυρίως με σενάρια που αφορούν στην κακοποίηση των γυναικών.

λεβίνσκι

Ωστόσο, ως μοντέλο αναδεικνύει τον δυναμισμό της σε κάθε λήψη, δημιουργώντας όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για να ταιριάξει απόλυτα με τα ρούχα του brand, που απευθύνονται σε γυναίκες δυναμικές, που ζουν και εργάζονται σε γρήγορους ρυθμούς, απολαμβάνοντας παράλληλα τη γυναικεία τους φύση και τονίζοντας τη θηλυκότητά τους.