Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το πιο "δύσκολο" τζιν της άνοιξης - Είναι η τάση που διχάζει

Μπορεί εύκολα να απογειώσει αλλά και να καταστρέψει μια εμφάνιση

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@katken85
instagram@katken85

Οι εμφανίσεις της στο πλατό αλλά και στους δρόμους της πόλης τραβάνε πάντα όλα τα βλέμματα, αφού η Κατερίνα Καινούργιου ξέρει από στυλ και μπορεί να αναδείξει κάθε outfit με τον ίδιο κολακευτικό τρόπο. Η ίδια δίνει έμφαση στις λεπτομέρειες, στα basic items μιας capsule γκαρνταρόμπας αλλά και στις τάσεις φυσικά που "παίζουν" κάθε σεζόν, δημιουργώντας looks που κάνουν τη διαφορά όπου κι αν δώσει το "παρών".

Η αγάπη της στις casual εμφανίσεις είναι γνωστή, επιλέγοντας άνετα και στυλάτα ρούχα, που αναδεικνύει με τον δικό της μοναδικό τρόπο - έχει και το ατού της καλλίγραμμης σιλουέτας, φυσικά!

Έτσι, λοιπόν, πριν από μερικές μέρες επέλεξε να φορέσει το πιο "δύσκολο" τζιν παντελόνι της άνοιξης, που είναι Νο1 τάση σε όλες τις S/S 2024 πασαρέλες,

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALAÏA (@maisonalaia)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALAÏA (@maisonalaia)

αλλά και τα κορίτσια της μόδας στο street style το τιμούν και με το παραπάνω. Ωστόσο, διχάζει το σχέδιό του, αφού είναι άκρως ανατρεπτικό!

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το πιο "δύσκολο" τζιν παντελόνι της σεζόν

Φέτος είναι η χρονιά του τζιν, αφού το βλέπουμε σε total looks αλλά και σε μεμονωμένα κομμάτια, φορεμένα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Έα τζιν παντελόνι, πάντως, κάνει φέτος τη διαφορά και τραβά όλα τα βλέμματα πάνω του: Το hourglass σχέδιο, που θυμίζει έντονα κλεψύδρα.


Πρόκειται για ένα "δομημένο" κομμάτι, που στέκεται στο σώμα, τονίζοντας την περιφέρεια, ενώ η ψηλόμεση εφαρμογή του αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τους γοφούς. Η Κατερίνα Καινούργιου το επέλεξε σε σκούρο χρώμα και το συνδύασε με ένα minimal λευκό T-shirt, αφήνοντάς το να κάνει δήλωση μόδας.

Shop the look

τζιν παντελόνι

Σκούρο denim παντελόνι, €123, Diesel

λευκό μπλουζάκι

Λευκό Τ-shirt, €65, Max Mara