Ανακαλύψαμε το απόλυτο denim φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή – Είναι must-have της άνοιξης

Είναι το "it" ανοιξιάτικο κομμάτι που αξίζει να βάλεις στην ντουλάπα σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@stam_tsimtsili
instagram@stam_tsimtsili

Οι πασαρέλες Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 έδειξαν φέτος πως είναι η χρονιά του. Το denim πρωταγωνίστησε στα catwalks διάσημων Οίκων και μάλιστα σε total looks, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως είναι η μεγάλη τάση της άνοιξης. Άλλωστε ποτέ δεν φεύγει από τη μόδα, όσα χρόνια κι αν περάσουν απλώς μεταμορφώνεται και αποκτά πιο μοντέρνες και σύγχρονες πινελιές.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μάς έχει δείξει πολλές φορές πως τα τζιν κομμάτια είναι τα αγαπημένα της, που τα φοράει τόσο στην εκπομπή της στον Alpha, όσο και στις βόλτες με την οικογένειά της, επενδύοντας σε denim ρούχα που είναι διαχρονικά αλλά και μοδάτα.

Στη κατηγορία αυτή ανήκει φυσικά και ένα τζιν φόρεμα, που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα που σέβεται τον εαυτό της – ούτε από τη δική σου. Φέτος οι τάσεις μίλησαν και έδειξαν τόσο τα μάξι τζιν φορέματα όσο και τα κοντά, ενώ και τα shirt-dresses είναι αγαπημένα των σχεδιαστών.

Η Σταματίνα προτίμησε ένα στενό μίνι κομμάτι, που αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της και μπορείς να το αποκτήσεις κι εσύ σε σούπερ τιμή.

Ανακαλύψαμε το απόλυτο denim φόρεμα της Σταματίνας

Σε light denim και σε dodycon γραμμή, το απόλυτο τζιν φόρεμα της Σταματίνας είναι ιδανικό για μια θηλυκή ανοιξιάτικη εμφάνιση, που μπορεί να σταθεί άνετα σε κάθε περίσταση. Φόρεσέ το κι εσύ, όπως έκανε η παρουσιάστρια, με ψηλοτάκουνες λευκές γόβες, για να απογειώσεις το σεξαπίλ σου.



Θα το βρεις στα Pink Woman μόλις με 35,99 ευρώ.

μινι τζιν φόρεμα

Πάτα εδώ για να το αποκτήσεις

Style note: Ένα τέτοιο φόρεμα μπορεί φυσικά να συνδυαστεί με πολλούς τρόπους, όπως με ένα ζευγάρι σουέτ καφέ μπότες μέχρι το γόνατο, για μια πιο χαλαρή εμφάνιση ή με τα αθλητικά σου, για ένα cool outfit. Στο σύνολο ταιριάζουν κοσμήματα σε ασημί τόνους, ειδικά ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια-κρίκοι θα σου θα βάλουν μια φρέσκια και μοδάτη πινελιά στο σύνολο.