Σοφία Χατζηπαντελή: Με φόρεμα που θύμιζε αθλητικό παπούτσι στα εγκάινια των Dsquared2 στο Λονδίνο

Μια εφφάνιση που συζητήθηκε

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@sophiahadjipanteli
instagram@sophiahadjipanteli

Είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο εκκεντρικές παρουσίες στον χώρο της μόδας και μια "περσόνα" που δεν περνά απαρατήρητη, ενώ κάθε της εμφάνιση συζητιέται ποικιλλοτρόπως. Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν χρειάζεται συστάσεις, αφού είναι το κορίτσι αυτό που πρώτα γνωρίσαμε για το περίφημο “μονόφρυδό” του και στη συνέχεια την μάθαμε ως ειδήμων της μόδας στο GNTM και μετά το “My Style Rocks”.

H ίδια είναι γνωστή για την καριέρα της ως μοντέλο στο εξωτερικό και τις πλέιστες συνεργασίες της με διάσημα brands ανά τον κόσμο, ανάμεσά τους και οι Disquared2, με τους οποίους τη συνδέει στενή φιλία και πάντα φροντίζει να τους τιμά με την παρουσία της.

Έτσι δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τα εγκαίνια της νέας μπουτίκ των Dean & Dan Caten από το Λονδίνο, όπου έδωσε το "παρών" με ένα εκκεντρικό look, προκαλώντας για άλλη μία φορά όλα τα φλας πάνω της. Με τη στυλιστική επιλογή της και με την εντυπωσιακή της εικόνα. Ο λόγος; Ένα φόρεμα που θύμιζε... αθλητικό παπούτσι!

Η Σοφία Χατζηπαντελή με φόρεμα που θύμιζε... αθλητικό παπούτσι

Πολλοί έδωσαν το “παρών” στα εγκαίνια του νέου καταστήματος Disquared2 στη New Bond Street στο Λονδίνο, ανάμεσά τους διάσημοι fans του brand και celebrities από τον καλλιτεχνικό χώρο. Η Σοφία Χατζηπαντελή, φίλη του μοδίστικου “διδύμου” δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το πάρτι.

Και για άλλη μία φορά η εμφάνισή της προκάλεσε εντύπωση: Με ένα μίνι μαύρο φόρεμα με κορδόνια, που θύμιζε... αθλητικό παπούτσι ήταν μία από τις πιο extreme παρουσίες της βραδιάς. Το look της ολοκληρώθηκε με ένα εντυπωσιακό τσόκερ στον λαιμό με το λογότυπο των Disquared2 και με μια μαύρη γούνα, δημιουργώντας ένα σούπερ μοδάτο σύνολο.

Η ίδια ανέβασε φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram από την παρουσία της στη νέα μπουτίκ των φίλων της, σε έναν από τους πιο ακριβούς και διάσημους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας.