Φαίη Σκορδά: Με συγκλονιστικό αρχαιοελληνικό φόρεμα σε ένα από τα πιο ακριβά εστιατόρια του Ντουμπάι

Λαμπερή και όχι μόνη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Το τριημέρο που μας πέρασε η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να το αξιοποιήσει κάνοντας ένα ταξίδι στο εξωτερικό κι όχι όπου κι όπου! Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ επισκέφθηκε έναν από τους πιο πολυσυζητημένους προορισμούς, το Ντουμπάι και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media και πιο συγκεκριμένα από το instagram της θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποια στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της εκεί.

Το πιο μαγευτικό από όλα όσα ανέβασε, βέβαια, ήταν μια δική της φωτογραφία στην οποία πόζαρε έξω από το - ίσως πιο ακριβό - εστιατόριο του Ντουμπάι, το Nammos με ένα αρχαιοελληνικό τύπου μάξι φόρεμα, σε μπεζ απόχρωση, το οποίο συνδύασε με μια κομψή ζώνη στην μέση, σε παρόμοια απόχρωση.

Η λαμπερή εμφάνιση της Φαίης Σκορδά

Φαίη Σκορδά Ντουμπάι

Φαίη Σκορδά

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ πέρασε κάποιες όμορφες στιγμές με φιλική της παρέα στον μαγευτικό αυτό προορισμό, κάτι που της άξιζε αφού τον τελευταίο καιρό πιέστηκε αρκετά, αφού ο θάνατος του πατέρα της ήταν ένα γεγονός που συνέβη ξαφνικά κάνοντας άνω κάτω την ζωή την δική της και της οικογένειάς της. Η Φαίη Σκορδά ήταν εκεί και το αντιμετώπισε με θάρρος, προσπαθώντας να σταθεί δυνατή για τους δικούς της ανθρώπους.

Τώρα, σε μια περίοδο που προσπαθεί να βρει τα πατήματά της τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, συνειδητοποίησε πως χρειάζεται λίγο χρόνο για τον εαυτό της κι έκανε αυτό το ταξίδι για να αλλάξει παραστάσεις, κάτι που αν κρίνουμε από το χαμόγελό της, της έκανε πολύ καλό.