Ιωάννα Τούνη: Με νοικιασμένο φόρεμα-υπερπαραγωγή τρώει κρουασάν δίπλα στον Πύργο του Άιφελ

Για πιο... ψαγμένες fashion καταστάσεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@j.touni
instagram@j.touni

A Paris για την Ιωάννα Τούνη, τον γιο της Πάρη και την παρέα της, αφού η γνωστή επιχειρηματίας και Influencer βρέθηκε στην Πόλη του Φωτός για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου και φυσικά δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες με τις εμφανίσεις της εκεί, που φυσικά ήταν όλες μία και μία.

Η Ιωάννα Τούνη δεν σταματά τα ταξίδια από το ένα μέρος του πλανήτη στο άλλο, πάντα μαζί με τον γιο της, που δεν αποχωρίζεται στιγμή, δείχνοντας ξεκάθαρα πως το γεγονός ότι μια γυναίκα αποκτά παιδί δεν αλλάζει σε κάτι η ζωή της, αφού μπορεί εύκολα να το βάλει στην καθημερινότητά της - επαγγελματική και κοινωνική.

Έτσι μαζί με το Πάρη και φίλες της ταξίδεψε στο Παρίσι και φυσικά δεν δίστασε να φορέσει τα πιο εντυπωσιακά φορέματά της και να ποζάρει σε διάφορα σημεία της πόλης αλλά και στις βόλτες της στους δρόμους.

Μάλιστα την είδαμε με ένα νοικιασμένο φόρεμα-υπερπαραγωγή από το joliewear.paris και φωτογραφήθηκε από την litvinjulia.photo, που πολλές μπορούν να το κάνουν, απολαμβάνοντας ένα παριζιάνικο... photoshooting όπως το ονειρεύονται.

Με ροζ φόρεμα-υπερπαραγωγή η Ιωάννα Τούνη στο Παρίσι

Η αγάπη της για τη μόδα είναι γνωστή και πέρα από τα δικά της ρούχα, που επιλέγει να φοράει καθημερινά, από την γκαρνταρόμπα της, στο πρόσφατο ταξίδι της στο Παρίσι δεν δίστασε να νοικιάσει ένα ροζ φόρεμα-υπερπαραγωγή και να απολαύσει τον καφέ και το κρουασάν της δίπλα τον Πύργο του Άιφελ, ενώ αμέσως μετά πόζαρε με φόντο το διασημότερο αξιοθέατο του κόσμου.

Με ροζ μάξι τουαλέτα, με πολλές σειρές από τούλια και εντυπωσιακά βολάν, που συδύασε με mini bag καρδιά, η Ιωάννα Τούνη κέρδισε τις εντυπώσεις με το "πριγκιπικό" της στυλ, ταράζοντας για άλλη μία φορά τα νερά με τη... μεγαλειώδη εμφάνισή της.

Συμπέρασμα; Η Ιωάννα Τούνη ταράζει για άλλη μία φορά τα νερά με την εμφάνισή της και κάνει χαμούλη μέσα από τα stories της στο Instagram, που για άλλη μία φορά γίνονται viral.