Το διάφανο φόρεμα της Kendall Jenner έχει γίνει viral - Είναι τέλειο για την παραλία!

Απόκτησε κι εσύ ακριβώς το ίδιο και φόρεσέ το με το μαγιό σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Photo by Melodie Jeng/Getty Images/Ideal Image
Photo by Melodie Jeng/Getty Images/Ideal Image

Άνοιξη και καλοκαίρι μαζί! Με τόση ζέστη το μόνο που μπορείς να ονειρευτείς είναι θάλασσα, παραλία και μπάνιο στη θάλασσα - και φυσικά beachwear και μαγιό. Την ιδέα εδώ δίνει η Kendall Jenner που κάνει διακοπές σε τροπική παραλία και τρελαίνει το Instagram με τις εμφανίσεις της.

Κι εγώ φυσικά δεν μπορώ να αποφασίσω τι ζηλεύω περισσότερο: Το υπέροχο ταξίδι της σε εξωτικούς προορισμούς ή το στυλάτο διάφανο φόρεμά της από το brand της Elsa Hosk, Helsa. Ό,τι από τα δύο κι αν συμβαίνει, αυτό το κομμάτι είναι ιδανικό για να το φορέσεις στην παραλία, πάνω από το μαγιό σου ή και σκέτο, εάν είσαι τολμηρή!

Το διάφανο φόρεμα της Kendall Jenner έχει γίνει viral

Φέτος η σεζόν επιτάσσει να φορέσουμε κομμάτια με σεξαπίλ και φυσικά οι διαφάνειες έχουν την τιμητική τους, μέσα από ρούχα που λίγα αφήνουν στη φαντασία. Στο ίδιο μήκος κύματος, λοιπόν, και η κούκλα μοντέλα, που φωτογραφήθηκε μαζί με την κολλητή της Hailey Bieber (που ήδη μας έδειξε τη μεγάλη τάση στα μαγιό του καλοακιριού) σε εξωτική παραλία, να απολαμβάνει το ποτό της φορώντας ένα σούπερ στυλάτο, καυτό διάφανο μπεζ φόρεμα.


«Αγαπήστε τους ανθρώπους που έχετε δίπαλ σας και μη χάνετε ούτε δευτερόλεπτο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης. Σε λιγότερο από δύο ώρες, η φωτογραφία συγκέντρωσε πάνω από τρία εκατομμύρια likes και 8.000 σχόλια, επομένως είναι σε καλό δρόμο να γίνει viral.

Όσο για το look της, το Hilma Gown της Helsa (1.434 ευρώ) είναι ο ορισμός του τέλειου φορέματος για να βγεις φέτος στην παραλία ή να κάνεις ένα πέρασμα από μια glam πισίνα, οπότε δεν έχεις παρά να κάνεις μια... θυσία, και να το αποκτήσεις χωρίς δεύτερη σκέψη.

μπεζ φόρεμα παραλίας

Θα το βρεις εδώ

Nα θυμάσαι ότι μπορείς επίσης να το φορέσεις και σε μια βραδινή σου έξοdο, με τα σωστά εσώρουχα από μέσα, υιοθετώντας το "no pants trend" με τον δικό σου πιο θηλυκό τρόπο. Τα ψηλοτάκουνα είναι προαπαιτούμενα προς... στυλιστική επίρρωσιν του στόχου!