YSL BEAUTE: Μα τι φορέσατε βρε κορίτσια! Εμφανίσεις απόλυτα ταιριαστές σε... γάμο στα Τρίκαλα!

Από πούλιες, στρας και διαφάνειες, τα περισσότερα looks ήταν ο ορισμός της κακογουστιάς

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ένα λαμπερό event πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ από τον Οίκο YSL BEAUTE, που παρουσίασε νέα προϊόντα ομορφιάς και μας έδωσε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια εξαιρετική βραδιά γεμάτη λάμψη, ανεβαστικές μουσικές, υπέροχα προϊόντα μακιγιάζ και αρώματα αλλά και λαμπερούς επωνύμους, που έδωσαν το παρών στον Χώρο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Από τις 9 το βράδυ και μετά ο χώρος γέμισε με celebrities από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και fashion influencers και μοντέλα, που πόζαραν με χάρη στον φωτογραφικό φακό και στη συνέχεια απόλαυσαν με τη σειρά τους τη μαγική εκδήλωση. Κι εμείς φυσικά κάναμε focus στα ρούχα που επέλεξαν, καθώς η πρόσκληση έγραφε ξεκάθαρα "Edgy elegant YSL".

Και η αλήθεια είναι πως αυτό που είδαμε στις περισσότερες κυρίες ήταν εκτός... βραδιάς ή και κακόγουστο - πολλά από τα looks θα ταίριαζαν σίγουρα σε γάμο στα Τρίκαλα! Ας ριξουμε, λοιπόν, μια ματιά κι ας δούμε αν κάνουμε λάθος ή όχι ή μήπως είμαστε πολύ αυστηροί!

Εμφανίσεις για γάμο στα... Τρίκαλα! Μα τι φορέσατε βρε κορίτσια;

Είναι γνωστό πως ο YSL λατρεύει τα μαύρα σύνολα μέσα από ντραπέ φορέματα, ογκώδη σακάκια και tailored παντελόνια, ενώ για τον χειμώνα του 2024 είδαμε πολλές διαφάνειες, ενώ παράλληλα με τα μαύρα, οι καφέ, χακί αλλά και μπορντό τόνοι είχαν την τιμητική τους.

Έτσι οι επώνυμες κινήθηκαν οι περισσότερες σε αυτό το μοτίβο, με το μαύρο χρώμα να έχει την τιμητική του σχεδόν σε όλες τις εμφανίσεις. Αλλά φορεμένο με λάθος τρόπο. Οπότε ας δούμε μία-μία τις εμφανίσεις των κυριών για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη

γαρυφαλλιά καληφώνη

Ουπς! Είπα εγώ, για γάμο (μπα ε!) ή για πίστα καλύτερα!

Ιζαμπέλλα Φούλοπ

ιζαμπέλλα φούλοπ

Σίγουρα πήρε λάθος πρόσκληση! Για κοκτέιλ πάρτι ή μεσημεριάτικη βάφτιση ήταν και κάπου χάθηκε στον δρόμο!

Πένυ Αγοραστού

πένυ αγοραστού

Τόνισε τη θηλυκότητά της και το σεξαπίλ της αλλά με αυτό το φόρεμα κάλλιστα θα κέρδιζε ένα... πρώτο τραπέζι να ακούσει τον αγαπημένο της καλλιτέχνη.

Έλενα Γαλύφα

έλενα γαλίφα

Πολύ στοχευμένο το χρώμα στην καμπαρντίνα και το clutch της, αφού το μπορντό είναι must της χρονιάς, αλλά από την άλλη η συνολική εικόνα της... δείχνει βιασύνη να προλάβει το ταξί που την περιμένει!

Ραμόνα Βλαντή

ραμόνα βλαντή

Σίγουρα δεν είναι edgy elegant! Το λευκό κοστούμι είναι οκ επιλογή, με έμφαση σε statement διακοσμητικές λεπτομέρειες και παρόμοια σκουλαρίκια που είναι top choice, αλλά το κιμονό "μπερδεύει" την κατά τα άλλα προσεγμένη εικόνα της. Τα animal print παπούτσια, όλα τα λεφτά!

Υβόννη Ντόστα

υβόννη ντόστα

Λίγο όλα μαζί τα φόρεσα, λίγη διαφάνεια και μπορντό, λίγο animal print και κίτρινο, μια ζώνη στη μέση και όπως λέμε... λίγο απ' όλα για να είμαι μέσα! Χμ...

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

ευρυδίκη βαλαβάνη

Κομψή, δεν λέω, μοδάτο φόρεμα με σούρες που αδυνατίζει κιόλας, αλλά με τσάντα από άλλο Οίκο; Λίγο αταίριαστο το λες!

Κατερίνα Πεφτίτση

κατερίνα πεφτίτση

Σίγουρα μετά είχε να πάει σε άλλο event, ένα goth party, ας πούμε, πιο βραδινό, όπου θα κέρδιζε σίγουρα τις εντυπώσεις!

Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου

ισμήνη παπαβλασσοπούλου

Νομίζω ήταν η ωραιότερη της βραδιάς, αφού το κόκκινο φόρεμά της, τα πέδιλα με τα καλτσάκια δημιούργησαν ένα μοδάτο look. Η κομψότητά της είναι γνωστή, άλλωστε, που ολοκληρώθηκε με τη chic τσάντα.

Άννα & Τέα Πρέλεβιτς

άννα πρέλεβιτς

Οι... αδελφές του γαμπρού ή της νύφης! Σίγουρα με τα ίδια σύνολα θα πάνε και σε κάποιον γάμο και μετά στη δεξίωξη για να ευχηθούν στο ζευγάρι!

Βάλια Χατζηθεοδώρου & Κωνσταντίνος Βασάλος

βάλλια χατζηθεοδώρου

Μια κούκλα ήταν η παρουσιάστρια αλλά το κάπρι παντελόνι της (που δεν λέω είναι hot τάση της σεζόν) και το "φτερωτό" ζακετάκι της "έριξαν" κατά πολύ το look της. Τα σκουλαρίκια πολύ μοδάτα, αλλά εντελώς άκυρα με το σύνολο.

Νικολέτα Μαυρίδη

νικολέτα μαυρίδου

Μία από τα... πολύ ίδια! Διαφάνεια, μάξι, σκίσιμο στο πόδι, "πολυφορεμένο" γοβάκι με στρας και το μεγαλύτερο ατόπημα όλων: Μια τσάντα από άλλο διάσημο Οίκο μποροστά-μπροστά να φαίνεται!