Η Zendaya με φόρεμα σαν... νυφικό στην παρουσίαση της νέας της ταινίας

Κέρδισε τα φλας και δίχασε για άλλη μία φορά τους fans της

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Photo by Daniele Venturelli WireImage/Getty Images/Ideal Image
Photo by Daniele Venturelli WireImage/Getty Images/Ideal Image

Με αφορμή την προώθηση της νέας της ταινίας "Challengers" η Zendaya έδωσε το "παρών" πριν από μερικές ημέρες στο Παρίσι, όπου μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της κέρδισαν τα φλας. Εκείνη, φυσικά, για άλλον ένα λόγο, αφού η εμφάνισή της με φόρεμα σαν νυφικό δεν πέρασε απαρατήρητη!

Η όμορφη ηθοποιός είναι ως γνωστόν "μούσα" του Οίκου Louis Vuitton, οπότε η επιλογή της ήταν μονόδρομος. Έτσι την είδαμε στο κόκκινο χαλί με μάξι λευκό φόρεμα σαν νυφικό από το διάσημο brand, που δύσκολα μπορείς να το φορέσεις κάπου αλλού!

H Zendaya στην παρουσίαση του "Challengers" στο Παρίσι

Περιμένουμε τη νέα της ταινία πώς και πώς (θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Απριλίου), αφού έχουμε ακούσει τα καλύτερα για το "Challengers", που είναι μια ρομαντική αθλητική κωμωδία-δραματική ταινία του σε σκηνοθεσία Luca Guadagnino και σενάριο Justin Kuritzkes. Στην ταινία πρωταγωνιστούν μαζί της οι Josh O'Connor και Mike Faist.

Η ταινία ακολουθεί την ιστορία της Τάσι, μιας νέας αλλά κορυφαίας τενίστριας, την καρδιά της οποίας θέλεουν να κλέψουν δύο παίκτες του τένις. Ωστόσο όλα αλλάζουν για την καριέρα της όταν, μετά από έναν τραυματισμό στο γόνατο, στρέφεται στην προπονητική...

Με έμφαση στην αποφασιστικότητα, την αγάπη για το άθλημα, τον ανταγωνισμό και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι αθλητές στον δρόμο προς την επιτυχία, η ταινία υπόσχεται να σε κερδίσει ακόμα από τα πρώτα της λεπτά, όπως φαίνεται και από το επίσημο τρέιλερ...

Η Zendaya με φόρεμα... σαν νυφικό

Πέρα από το γεγονός ότι την είδαμε ξανθιά, που της ταιριάζει πολύ, η Zendaya έδωσε το "παρών" στην προώθηση της ταινίας με φόρεμα Louis Vuitton, που έμοιαζε με... νυφικό. Σε λευκό χρώμα, με ουρά και διαφάνεια, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα μπορούσες κάλλιστα να το φορέσεις στη... σημαντικότερη μέρα της ζωής σου.

Zendaya
Photo by Kristy Sparow/Getty Images/Ideal Image

Με ντραπέ κόψιμο χαμηλά στη μέση, που τονίστηκε με μια δερμάτινη φαρδιά ζώνη, ακολουθώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της τρέχουσας σεζόν, ολοκληρώνοντας το look της με ένα πολύτιμο περιδέραιο στον λαιμό και παρόμοια σκουλαρίκια.